Atlikėja pasakojo, kad suknios paieškos truko du mėnesius. Dainininkė pataria visoms, kurios renkasi sau vestuvių rūbą, nenumoti ranka į nuomos punktus ir užsukti ten pasimatuoti patinkančius suknelės modelius. „Tai, kas atrodo gražu ant kitos kūno, gali tau visai netikti. Reikia iš pradžių pasimatuoti, tik tada eiti pas dizainerį ir išsakyti savo pageidavimus“, - DELFI kalbėjo Mia.

Vestuvinių suknelių salone „Orelli“ dainininkė pasimatavo keturis suknelių modelius. Atlikėjai patarė suknelių dizainerė Aurelija Beliakaitė. Labiausiai Miai patiko kelius siekiantis sijonas ir krūtinę, liemenį išryškinantis korsetas. Ansamblį pagyvino perlai, kuriais buvo dekoruota viršutinė drabužio dalis. Moteris planuoja šią suknelę vilkėti savo vestuvių šventėje. Tačiau bažnyčioje ji pasirodys su kita, kurią kruopščiai slepia. 

Vilija Pilibaitytė-Mia

Dainininkė sužadėtinis nesikišo į suknelės paieškas. Mia juokėsi, kad mylimasis išsakė vienintelį pageidavimą – drabužis neturi būti panašus į užuolaidą.

Lietuvoje nėra gražių suknelių. Norėčiau patarti nuotakoms neskubėti palikinėti užstatų, geriau ilgiau paieškoti. Žinoma, geriausia suknelę siūtis pas dizainerį. Man dizainerė patarė akcentuoti kaklą ir pečius. Drabužių kūrėjai geriausiai gali patarti, kas tau tinka, paslėpti trūkumus. Jie mato tai, ko mes nematome. Žinoma, už tokią suknelę sumokėsi kur kas daugiau. Tačiau vestuvės yra didelė šventė, o kiekviena nuotaka nori atrodyti geriausiai“, - sakė populiari dainininkė.
Vilija Pilibaitytė-Mia

Mia į nuotakas, pasiryžusias už garsaus dizainerio suknelę mokėti ir 20 tūkst. litų, žiūri neigiamai. Pasak atlikėjos, mokėti tokius pinigus yra nesąmonė. „Yra tikrai gerų dizainerių, kurie gali pasiūti suknelę už kur kas mažesnę sumą. Jei tau suknelė nepatiks, dizainerio vardas neturės jokios reikšmės. Svarbiausia yra gerai atrodyti, - įsitikinusi Mia. - Manau, kad protinga suma, skirta suknelei, yra iki 10 tūkst. litų. Žinoma, galima įsigyti suknią ir už porą tūkstančių.“

Mios vestuvinės suknelės paieškos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)