„Taip, mano gyvenime įvyko Stebuklas. Aš įsimylėjau. Jau daugiau nei savaitę gyvenu tik JA... Atsiprašau savo artimiausių draugų, draugių, kad nepranešiau iškart – mums reikėjo laiko pabūti trise, pasidžiaugti ir kiekvieną laimės akimirką išgyventi šeimoje. Net nenorėjau kam nors kelti ragelio, tęsti pokalbio, nukreipti savo dėmesio nuo Jos. Taip, prisipažįstu – aš praskydau. Nuo pirmos akimirkos JĄ pamačiusi. Taip, dabar esu ta mama, kuri pramerkia akis sekundę iki JI nubunda. Galiu valandų valandas žiūrėti į Ją miegančią ir kartoti kokia ji graži. Taip, šiandien aš suprantu tai, ką nuolat man rašėte, sakėte „tapsi mama, suprasi“. Net pačiai įdomu stebėti save, nes tokia stipri ir tuo pat metu tokia silpna dar nesu buvusi. Labai norime ir toliau džiaugtis tik sau, o kai ateis laikas – susitiksime, apsikabinsime, prisisveikinsime ir džiaugsimės drauge. Pilnatvė, laimė ir ramybė šiandien mūsų namuose“, – motinyste džiaugiasi E. Purauskytė.

Visai neseniai TV eteryje Erika apie motinystę kalbėjo visai kitaip.

„Niekada nesakau niekada, niekada nesakau, kad neateis ta diena ir nepajausiu to motiniško instinkto, bet per 35-erius metus man nebuvo tokio noro“, – TV eteryje sakė E. Purauskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)