Šakių rajone vykusio iškilmingas naujo, itin modernaus, net 1300 kv. metrų dydžio DOJUS agro prekybos ir techninės priežiūros centro atidarymo, kuriame dainininkė koncertavo, metu V. Genytė nusprendė pasinaudoti proga ir po renginio įlipo į didžiulį, ryškiai žalią traktorių. Smulkutė moteris galingame traktoriuje atrodė tarsi coliukė.

„Pabuvoti traktoriuje buvo smagi atrakcija. Koks jis galingas ir erdvus! Jautiesi kaip kokiam namuke, o ne transporto priemonėje. Nors vasaros kaime buvo neatsiejama mano vaikystės dalis, traktoriuje sėdėjau pirmąkart“,- juokėsi žinoma dainininkė.

Moteris pridūrė, kad šiuolaikinė žemės ūkio technika gerokai skiriasi nuo tos, kurią ji prisimena iš vaikystės.

„Iš tiesų, modernūs traktoriai visai nebe tokie kaip 80-ųjų, kurie keldavo juoką, o jų variklių burzgesys buvo girdimas per visą kaimą. Šiuolaikiniame pasaulyje viskas labai sparčiai tobulėja, buvo įdomu susipažinti su žemės ūkio technikos naujovėmis“, - apie pažintį su technika pasakoja V. Genytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)