Grūdina ir mažąją dukrytę

Kaip DELFI pasakojo V. Tarasovas, jis nėra didelis karščio mėgėjas. Todėl tokia vėsi temperatūra jo organizmui yra pats tas. „Gali vaikštinėti su marškinėliais ir šortais. Nei prakaituoji, nei jautiesi mieguistas. Toks oras man labiau patinka“, - sako atlikėjas. Galbūt taip yra dėl klaipėdietiško kraujo? „Galbūt. Man patinka, kai būna vėjuota ir gaivu. Nes nuo karščio jautiesi prislėgtas, negyvybingas. Atsigauni tik sporto klube, kur vėsina kondicionierius. 23 laipsniai man Lietuvoje yra “lubos”, - juokiasi. - Pavyzdžiui, šeštadienį visi žmonės skundėsi dėl vėsaus oro, o mes visą dieną su šeima leidome prie jūros.“

Tarasovų šeima bent porą kartų per savaitę stengiasi su dviračiais nuvažiuoti į Smiltynę, kur ypač smagu vėsesniu oru, kai būna mažiau žmonių. Grūdintis prie vėsesnio oro Vilius pratina ir savo šeimos moteris. Atlikėjų mažoji dukrelė taip pat nuo mažens pratinasi maudytis jūroje ne tik per karščius.

„Man saulės ir tokiu oru užtenka. Violetai šilumos šiek tiek daugiau reikia. Jai ir vanduo būna per šaltas. O man maudytis 17-18 laipsnių jūroje yra pats tas. Todėl maudomės net ir vėsesniu oru. Ir savo mažąją dukrytę grūdiname. Gabrielė taip pat nuo mažens maudosi jūroje“, - pasakoja V. Tarasovas.
Violeta ir Vilius Tarasovai su dukrele poilsiauja pajūryje

Smiltynėje jau visus pažįsta

Smiltynėje, kur su dviračiais dažniausiai mėgsta atvažiuoti garsi atlikėjų šeima, pašnekovai sakė jau daug ką pažįstantys. Todėl smalsūs poilsiautojų žvilgsniai besimaudančių dainininkų dažniausiai nelydi.

„Mes tikai nevengiame žmonių, einame į viešus paplūdimius. Tik stengiamės rinktis vietas, kur mažiau poilsiautojų. Tikrai nekompleksuojame, kad kažkas besimaudančius nužiūrinės. Bet klaipėdiečiai mus jau yra pratę matyti, todėl nesureikšmina. Be to, daug ką pažįstame. Kelto darbuotojus, gelbėtojus, medicinos darbuotojus, kavinės šeimininkus, į pirtelę atvykstančiuosius pasikaitinti, - apie romantišką savo kasdienybę pajūryje pasakoja Tarasovai. - Jei turime laisvą vakarą, su šeimomis į sodą nuvažiuojame. Pasikepame kažką ant grilio. Ir vaikams yra vietos padūkti“.
Violeta ir Vilius Tarasovai

Atsisako pramogų su jachtomis ir laivais

Beje, įdomu tai, kad pajūryje gyvenanti atlikėjų pora jūroje beveik niekada neplaukioja laivais, jachtomis. Paradoksalu, tačiau tapus uostamiesčio gyventoja, Violetai paūmėjo jūros liga.

„Pernai du kartus plaukėme su plaustais Minijos upe. Viskas buvo gerai, nes užės taip nebanguoja. Bet jachtų ir laivų vengiame. Jei būna banguota jūra, net keltu Violetai plaukti sunku. Tada ji turi žiūrėti į krantą ar matyti kitą nejudantį objektą, - pasakoja vyras. - Man vaikystėje taip pat buvo jūros liga, negalėjau nei lėktuvais skraidyti, nei ant supynių suptis, nei automobiliu važiuoti - būdavo bloga iki vėmimo. Bet tą ligą matyt išaugau, kadangi teko su chorais daug važinėti, privalėjau daug laiko praleisti autobuse, be to, norėdavosi ir kortomis su draugais palošti, pabendrauti, negalėjai vien tik žiūrėti į priekį. O Violeta atvirkščiai – vaikystėje nejautė jūros ligos. Tik dabar paūmėjo. Todėl visokių pasiplaukiojimų jūroje tenka atsisakyti. Kvietė ją neseniai į laidą „Jūrinė valstybė“ filmuotis, bet kalbėti perbalusiai ant laivo denio – ne itin smagu. Todėl mums ir muzikuoti kelte neteko. Nors turbūt taip pat tektų atsisakyti, jei būtų didelis bangavimas. Nes dainuoti kai tau bloga, nėra pats maloniausias dalykas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)