„Šią bylą turime jau seniai“, – DELFI patvirtino antstolis Irmantas Gaidelis, prižiūrintis P. Veličkos turto pardavimą. Varžytynėse parduodamas Vilniuje, J. Kazlausko gatvėje esantis namas.

Sklypo plotas – beveik 8,5 arai, o namo – daugiau nei 470 kv. m. Trijų aukštų namas statytas 2006 metais.

Pradinė P. Veličkos namo kaina šiuo metu – 168 tūkst. eurų. Iki dabar neatsirado nė vienas pretendentas į šį turtą.

Jei namas nebus parduotas iki nurodytos varžytynių pabaigos, jį bus siūloma perimti kreditoriui, tai DELFI patikino antstolis I. Gaidelis.

Vis tik tikimybė, kad P. Velička nepraras šio turto, vis dar yra. „Jis gali atrasti pinigų ir išsipirkti, tokia galimybė yra. Gali pirkti giminaičiai, mama ar panašiai. Namą įsigys asmuo, pasiūlęs didžiausią kainą, todėl varžytinės ir viešos.“ Antstolis patikino, kad viešų varžytynių metu, areštuotą turtą gali įsigyti ir užsienio piliečiai.

Nesėkmių šleifas Povilą lydi jau kelerius metus. Dar 2008 metais mados verslo pasaulyje tuo metu žinomas P. Velička buvo įsivėlęs į aferą, kai Registrų centrui pateikė suklastotus dokumentus dėl žemės sklypo ir septynių statinių Trakų rajone įsigijimo.

Problemos su antstoliais dėl finansinių įsipareigojimų nevykdymo tęsiasi jau kelerius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)