Išskirtiniai kvepalai gali didžiuotis ir išskirtine kaina. Izoldos Gudelio vardo kvepalai, kuriuos sukūrė parfumerijos namai „Dorin“, kainuoja 595 eurus. Juos jau kurį laiką galima įsigyti Benui ir Izoldai priklausančiuose grožio prekių salonuose.

DELFI susisiekus su salono „KristiAna“ atstove Kristina, ši patikino, kad tai išties pats brangiausias jų siūlomas kvapas. „Iki šiol didžiausia kvepalų kaina buvo šiek tiek daugiau nei 400 eurų“, – įvardijo atstovė. I. Gudelio kvepalai įkainoti beveik 200 eurų brangiau.

Pasidomėjus, ar jau atsirado pirkėjas, kuris įsigijo šiuos kvepalus, moteris patikino, kad tikslių skaičių negali įvardyti, tačiau prekė savo pirkėją jau rado: „Jau pardavėme ne vieną buteliuką. Žmonės iš tiesų labai domisi šiuo kvapu. Yra tokių, kurie ateina pažiūrėti, pauostyti, koks tai kvapas, tačiau yra ir tokių, kurie juos įsigyja“.

Salono atstovė tikino, kad iš pradžių susidomėjimas šiais kvepalais nebuvo itin didelis, tačiau juos pristačius žiniasklaidoje, susidomėjimas kaip mat padidėjo. „Iš pradžių daugiau domėjosi pastovūs klientai, žmonės perduodavo žinią apie tai iš lūpų į lūpas, tačiau dabar susidomėjimas tikrai ūgtelėjęs“, – DELFI tikino Kristina.

Anot pašnekovės, sunku apibūdinti šių kvepalų kvapą, tačiau viena aišku – jie skirti savimi pasitikinčiai moteriai, tokiai, kaip ir pati Izolda. „Tai tikrai analogų ir konkurentų neturintis kvapas“, – šyptelėjo pašnekovė.

Internetiniame salono tinklapyje teigiama, kad šis kvapas „įkūnija amžiną moteriškumo paslaptį ir talentą būti nepakartojamai“. Paauksuotame buteliuke išpilstytas kvapas sudarytas iš rytietiškų medienos, vaisių ir žalumos aromatų.

Paauksuotas buteliukas, kurio siluetas kiek primena kriaušės formą, saugiai supakuotas medinėje dėžutėje. Vidinę dėžutės dalį puošia kvapą kūrusių parfumerijos namų logotipas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (373)