„Tai buvo tikras iššūkis. Pradžioje atsistojęs ant vandlentės galvojau, kokią nesąmonę pasirašiau daryti. Bet iš tiesų buvo labai smagu. Šitas sportas labai užkabino ir po to norėjosi pakartoti“, - DELFI prisipažino grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara.

Jam antrino ir aktorius Mantas Stonkus, prisipažinęs, kad po pirmų nesėkmingų bandymų jis buvo labai nuliūdęs ir netgi susinervinęs. „Bet kai protas susikalbėjo su kūnu, norėjosi išmėginti dar ir dar, kol raumenys bus nebegyvi, - kalbėjo aktorius. - Smagiausia kad šiame sporte lieki tik tu, vanduo, trosas ir lenta. Nieko aplink negirdi. Netgi savo paties minčių – užmiršti visus rūpesčius.“

Ar vyrai tarpusavyje nekonkuravo, kuris pasirodys geriau? „Konkurencija buvo tik su pačiu savimi, kaip čia atsistoti ant tos lentos. O dar galvoti apie kažkokį varžymąsi - tikrai ne“, - sakė M. Stonkus.

Anot V. Diawaros, tam, kad su kažkuo varžytumeisi, reikėtų dar bent porą kartų pasitreniruoti. „Kiek žinau, šeštadienį čia vyks čempionatas. Tai gal dar spėsim abu ten sudalyvauti“, - pokštavo dainininkas.
Mantas Stonkus ir Viktoras Diawara

Užtat M. Stonkaus žmona Indrė nesikuklino. Merginos šioje ekstremalioje programoje už vyrus pasirodė kur kas geriau. „Dailioji lytis net ir krenta gražiau už vyrus“, - juokėsi I. Stonkuvienė.

Kaip DELFI išdavė G. Martirosianaitė, sėkmingo pasirodymo esmė yra nebijoti ir ant kranto gerai išklausyti savo trenerį, nes būnant vandenyje, jo patarimų visai nesigirdi.
Indrė Stonkuvienė ir Gabrielė Martirosianaitė
Vandlenčių sportas buvo naujas ir broliams Donatui ir Vaidui Baumiloms. Tiesa, ekstremalius pojūčius vyrai yra išbandę ir kitose srityse. Donatas mėgsta pasileisti nuo kalnų su snieglente. „O aš dainuoju. Tai taip pat yra labai ekstremalu“, - šypsojosi Vaidas.
Vaidas ir Donatas Baumilos

Laidos "Adrenalinas" filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)