Šiandien ji išduoda tik tiek, kad vaizdo klipe bus intriguojanti istorija, kuri pareikalaus fizinio pasiruošimo.

"Galiu išduoti tik tiek, kad teks panaudoti nemažai fizinės jėgos. Neturiu nieko bendro su kovos menais ir apskritai niekada nesu praktikavusi kovos ar pasipriešinimo technikų. Apskritai esu silpna, dėl to manęs laukia nemenkas iššūkis filmavimo aikštelėje. Galiu atskleisti tik tiek, kad teks muštis. Tiesiog noriu būti aktyvi, mečiau svarmenis į šoną ir pradėjau dirbti daugiau su vidiniais raumenimis", - sako dainininkė.

Dar viena svarbi vaizdo klipo detalė - automobilis.

"Vaizdo klipas daugiausiai bus filmuojamas automobilyje. Išsirinkome itin seną automobilį. Negaliu patikėti, kad tokia sena mašina gali taip komfortabiliai važiuoti kelyje. Nedrįčiau jos lyginti su kai kuriomis šiuolaikiniais net limuzino klasės automobiliais. Taigi šis gražuolis kadilakas bus ne ką mažiau reikšmingas nei pagrindiniai veikėjai. Iš tiesų be galo nekantrauju ir laukiu filmavimo dienos, kuri jau netrukus", - intriguoja N. Šiaudikytė.

Nuotraukų albume - akimirkos iš pasiruošimų filmavimams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)