Sostinės centre esantį butą Ž. Miklytė nuomavosi iš savo bičiulio Oskaro Koršunovo. Žinoma moteris tikina didžiausią šoką patyrusi dėl to, kad vagys nepasikuklino paimti ir asmeninių jos daiktų. Jie šiuo metu, anot Živilės, mėtosi kažkur Vilniaus senamiestyje.

„Manau, kad auskarai prie „In Vino“, o dokumentai prie Radissono“, – sakė Ž. Miklytė.

DELFI pasiteiravus, ar žinoma moteris turi įtarimų, kas gi galėjo įvykdyti tokią įžūlią vagystę bei apversti jos namus aukštyn kojom, Živilė patikino, jog veikiausiai tai – nuo narkotikų apkvaitusių asmenų darbas.

„Manau, kad tai kažkokie paaugliai narkomanai. Jie trindavosi parke prieš mano namą. Nelabai sveiko proto žmonės...“ – teigė Ž. Miklytė.

Žinią apie apvogtą būtą žurnalistė bei renginių organizatorė paviešino savo feisbuko paskyroje, tikėdamasi, kad jos asmeninius daiktus žmonės ras tiesiog besimėtančius gatvėje:

„Vakar apvogė mano butą sostinės centre. Nebeturiu brangių rankinukų, kompiuterio, kvepalų, raudonpadžių aukštakulnių... Nieko, tai tik daiktai. Brangūs, per 13-ką metų užgyventi daiktai. Bet svarbiausia, kad vagys, degradai, po visa miestą išnešiojo mano vaikystės nuotraukas, mano universitetų diplomus, televizijos laidoms filmuotas medžiagas iš Niujorko, Los Andželo, Korėjos, Jordanijos...

Daiktai nuo Arklių gatvės buvo nukloti iki pat Filharmonijos, restorano „In Vino“, viešbučio „Radisson Blu“. Sutartys, darbo pažymejimai – gatvėse vietoje kilimo mano asmeniniai daiktai...

Policija, atvykusi po 2 valandų, pasakė, kad kameros Vilniaus gatvėse nelabai veikia. Ir visa tai nieko.

Tik mano dviejų mėnesių gyvenimas Londone kiek „apsunko“ sužinojus, kad mano mylimiausias butas senamiestyje buvo išdergtas, apipurkštas putomis, viskas išdaužyta ir sudraskytos vaikystės nuotraukos, dublio nebus...

Kai nemiegojus parą išėjau į lauką Londone, parke susmukau. Pro ašaras nemačiau kelio, o atsistoti padėjo nepažistami žmonės. Ir visa tai nieko tokio! Aš atsistojau ir ėjau toliau. Ačiū, kas palaikėte! Tai brangiau už viską! Prašymas: jeigu kas išgirsite, kur mano daiktai ir kas tai padarė, prašau pranešti asmenine žinute.

Į butą Vilniuje jau niekada negrįšiu. Kriminalistų antspaudus ir mano sudraskytus daiktus sutvarkys kiti. O aš prieš savaitę pasirašiau kontraktą, išsinuomojau nauja butą. Turėsiu kitus namus, reikia gyventi toliau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)