Viliau, ar dažnai užsukate į sporto salę?

Stengiuosi 4–5 kartus per savaitę. Paauglystėje krepšinio mokyklą lankiau dar dažniau, vėliau krepšinį derinau su kūno rengyba. Sporto niekuomet nebuvau nutraukęs. Tačiau nevartoju jokių papildų, nebent labai retai arba kai trūksta kokių nors aminorūgščių.

O ar pasilepinate grožio procedūromis?

Ne, užsuku tik į kirpyklą. Galbūt būsiu kiek nešiuolaikiškas ar stuobrys, bet nesu iš tų vyrų, kurie labai dailinasi. Man svarbu nusiskusti, susišukuoti, susitvarkyti nagus ir prižiūrėti panages. Net ir užsukęs į kirpyklą neturiu ypatingų norų: vasarą kerpuosi trumpiau, kartais užsimanau plaukus kiek paauginti. Ilgainiui supratau, kas man tinka, nors, jei reikia, pasikonsultuoju su kirpėju.

Kokių drabužių turite daugiausia?

Man dažnai būna šilta. Matyt, esu tikras šiaurietis, todėl turiu labai daug marškinėlių trumpomis rankovėmis. Violeta dažnai juokauja, kad gąsdinu vilniečius, kai žiemą, nusivilkęs striukę, lieku tik su marškinėliais. Jų turiu tikrai labai daug.

Kokią avalynę renkatės: sportinę ar klasikinę?

Dažnai aviu sportinę avalynę. Ligi šiol kai kurių atmintyje įstrigęs koncertas, kai aš scenoje buvau su baltais sportiniais batais. Matyt, esu ryški asmenybė, nes tai visiems įstrigo, o kitų, kurie scenoje pasirodo su mėlynais, geltonais ar raudonais sportiniais batais, net nepastebi.

Drabužius renkatės pats ar ir žmona nevengia pakonsultuoti?

Daug prekių užsisakome internetu arba apsiperkame užsienyje. Internetu užsako Violeta, tik pasitariame, ko man reikia. Lietuvoje sunku ką nors nusipirkti, pavyzdžiui, jei reikia kostiumo, jį siuva siuvėja. Su draugais dažnai juokaujame, kad dauguma Lietuvoje pardavinėjamų drabužių sukurti kažkokiems nykštukams, tokiems, kurie siekia metrą dvidešimt su skrybėle (juokiasi).

O ar ir batus sunku rasti?

Situacija avalynės parduotuvėse jau geresnė, net yra iš ko pasirinkti. Nors dažnai net ir avalynę užsisakau internetu. Mano mėgstama avalynė užsienyje kainuoja pigiau.

Ar esate iš tų vyrų, kurių visas gyvenimas telpa kišenėse?

Deja, taip jaučiuosi saugus: piniginė ir raktai šalia. Eidamas į kokį vakarėlį stengiuosi piniginės neimti. O vyriškos rankinės nepatinka, ši mada man ne prie širdies.

Visas interviu su Viliumi, kuriame jis pasakoja ir apie grimą, kuris jam - kasdienybė, rasi portale MIESTE.lt