Šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvaujanti V. Pilibaitytė antradienio vakarą ruošėsi laidos filmavimams. Daug kam tapo netikėtumu tai, kad užkulisiuose jos kantriai laukė mylimasis, mat kalbos apie poros skyrybas pramogų pasaulyje sklando jau seniai.

„Pasakysiu atvirai – mes niekuomet ir nebuvome išsiskyrę. Niekada nekomentavau gandų apie skyrybas. Apie savo asmeninį gyvenimą aš tiesiog nekalbu. Keista, kad žmonėms kelia nuostabą, kai pasirodome kartu. O juk jokios nuostabos neturėtų būti“, – sakė V. Pilibaitytė-Mia.

Kalbos apie Mios ir jos sutuoktinio N. Antanavičiaus skyrybas pasklido praėjusių metų liepos mėnesį, kai atlikėja savo feisbuko paskyroje pasikeitė santykių statusą.

Prieš tai buvęs „ištekėjusi“ statusas buvo pakeistas į „neįsipareigojusi“ ir sulaukė daugybės apkalbų bei bičiulių komentarų.

Dabar atlikėja sako, kad prieš pusmetį suteikdama peno apkalboms, padarė klaidą, apie kurios pasekmes tądien nepagalvojo.

„Per klaidą pakeičiau statusą, nesuprasdama, kad tai kitiems žmonėms turi didelę svarbą. Bet man tas statusas tolygus niekam“, – sakė V. Pilibaitytė-Mia ir patikino, kad atsižvelgti į jos statusą socialiniame tinkle tikrai neverta. Esą jis – bereikšmis.

Scenos žvaigždė sako iki šiol girdinti nepagrįstų kalbų apie savo santykius.

„Yra visokių kalbų... Kad aš viena, kad nebegyvename kartu. Bet mes visuomet gyvenome ir iki šiol gyvename kartu“, – sakė šiemet kelialapio į „Euroviziją“ siekianti dainininkė ir patikino, kad jos ir N. Antanavičiaus santykiai klostosi gerai.

DELFI primena, jog su mylimuoju Nerijumi Antanavičiumi moteris žiedus sumainė 2015 metų birželį.

Vestuvių akimirkos – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)