„Labai rimto šventimo neplanuoju. Galbūt vakare būsiu mieste, tuomet ir pakviesiu draugus prisijungti. Tiksliau, jau kviečiu. Tai tiek to šventimo“, – sakė ji ir pridūrė be galo pasiilgusi savo artimiausių bičiulių, mat dėl daugybės darbų su jais pasimatyti retai pasitaiko progų.

Paklausta, kaip gimtadienio proga nustebino mylimasis, Viktorija sakė, jog nubudusi prieš 15-ą valandą, jo savo horizonte neberado, mat šis dar ryte išskubėjęs į darbus.

Labiausiai jubiliatę pradžiugino dar dviejų nesulaukusi dukrytė Angela ir, kaip sakė V. Mauručaitė, jos „šlebizavonės“ bandant ištarti pasveikinimo frazę „su gimtadieniu“.

„Angela pastaruoju metu labai daug frazių bando ištarti, kartoja žodžius. „Šlebizavonės“ apie gimtadienį - geriausias siurprizas“, – pasakojo Viktorija.

Tiesa, savo mamą gimtadienio proga pasveikino ir dukra Gabrielė Grigolaitytė. Šventės proga V. Mauručaitę ji pradžiugino atsiųsta daina.

„Nesureikšminame gimtadienio, viskas labai paprastai, bent jau kol kas. Galbūt reiktų kažką susiplanuoti. Kai pati kitiems organizuoji renginius, lieku sau nieko nesuplanavusi“, – atskleidė 36-erių sulaukusi dainininkė V. Mauručaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)