Tiesa, nuo vaikystės dainuojanti Gabrielė abejoja, ar šiais laikais galima pragyventi iš muzikos. Todėl universitete ji nusprendė studijuoti sveikatingumo ir grožio verslą.

„Norėjau studijuoti kosmetologiją, bet ten keliami aukšti reikalavimai, o aš niekada nebuvau moksliukė. Galvojau rinktis renginių organizavimą, nes mamos sužadėtinis Artūras (A. Butkevičius, - DELFI) yra renginių organizatorius. Puikiai matau ir žinau, ką reikia daryti dirbant tokioje srityje. Jei norėčiau organizuoti renginius, galėčiau tai daryti ir be studijų, tiesiog pasitarusi su Artūru. Pamaniau, kad šeimoje reikia naujos specialybės, todėl pasirinkau tai, kas arčiau širdžiai be muzikos. Nes iš dainavimo nepragyvensi“, - sako G. Grygolaitytė-Vasha.

Tačiau juk E. Dragūnas puikiai verčiasi ir pragyvena iš savo muzikos.

„Buvau jo koncerte Klaipėdoje. Tikrai nesuprantu, kodėl žmonės veržiasi į jo pasirodymus. Jis žada kažką įspūdingo, bet nieko nepadaro. Šiais metais jis parodė fejerverkus ir rožes. Tai pakankamai banalu. Bet buvo daug gero garso. Apie jį daug galėčiau pasakyti. Nebijau jo kritikuoti“, - drąsiai nuomonę reiškia Vasha.

Mergina prisimena, kai ji pirmą kartą susitiko su savo prodiuseriu Gintaru Reklaičiu, šis jos paklausė, ko ji nori ir tikisi iš atlikėjos karjeros.

„ Ar nori būti kaip „selas“? - paklausė jis manęs. Aš jam pasakiau, kad noriu būti kaip „selas“ - tokia pat garsi, pritraukti tokias mases žmonių. Tačiau prodiuseris sako: „Tada muziką pamiršk. Turi būti kur kas geriau už „selą“. Ateityje aš įrodysiu, kad galiu būti geresnė už kitus atlikėjus“, - neabejoja mergina.

E. Dragūno kritikuoti nebijanti G. Grygolaitytė-Vasha prisimena, kaip jis yra sakęs norintis surinkti daugiau žmonių nei „Foje“ per atsisveikinimo koncertą.

„Tai yra daugiau nei 60 tūkst. žiūrovų, - primena ji. - Dabartinėmis žiniomis, koncerto Klaipėdoje klausėsi 14 tūkst. Tad linkiu jam sėkmės. Džiaugiuosi už jį, kad jis atrado save ir žmonės myli jį už tai, kad jis kalba bet ką ir daro bet ką.“
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha

Ar Gabrielė supranta, jog norint tapti tokiai pat garsiai, kaip E. Dragūnas, reikia turėti ne tik charizmą, bet ir būti pasirengusiai nerti stačia galva į skandalų pasaulį?

„Esu tam pasirengusi. Jei nori išgarsėti ir save reklamuoti, skandalai neišvengiami, - pritaria jaunoji atlikėja. - Tačiau aš nesu iš tų, kuri stengiasi papirkti publiką savo figūra. Tiesiog stengiuosi būti savimi. Mano, kaip atlikėjos VASHA daina sulaukė didelio susidomėjimo. Tai tik įrodo, kad nereikia apsinuoginti, jei nori būti pastebėta.“

Norėdama būti išskirtinė, Gabrielė netgi pasirinko ne anglišką, bet rusišką slapyvardį Vasha.

„Angliški slapyvardžiai - nieko naujo. Rusiškai Vasha reiškia „jūsų“. Šiame žodyje slypi daug reikšmių. Bet ne dėl to tokį slapyvardį pasirinkau. Prodiuseris pasiūlė. Vasha man tiko ir patiko. Man patinka rusiška muzika, rusų kalba. Netgi geriau sekasi rusiškai dainuoti, nei kitomis užsienio kalbomis. Nors kol kas neplanuoju dainuoti rusų kalba, bet labai to norėčiau“, - prisipažįsta mergina.
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha

Netrukus Vasha ketina įrašyti dar keletą savo naujų kūrinių, kuriais galėtų praplėsti savo koncertinę programą.

Todėl prieš darbus atlikėja nusprendė pailsėti Palangos „Amberton Green Apartments“ viešbutyje, atgauti jėgas ir pasisemti naujų idėjų.

„Kiekvienais metais atvažiuojame į pajūrį su visa šeima, bet šiemet tėvai negalėjo vykti kartu dėl darbų. Todėl poilsiauju su draugais. Čia tikrai geriau nei Vilniuje ar Kaune sėdėti ant asfalto“, - sako ant „Amberton Green Apartments“ viešbučio stogo gulto saule besimėgaujanti Gabrielė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (836)