Mergaitė gimė sverdama 3,71 kg. ir būdama 54 cm. ūgio. D. Česnauskis sakė, kad mergaitei jau iki gimdymo buvo išrinkę Emos vardą, o jos gimimo dieną yra ir šio vardo vardadienis. „Labai gražiai sutapo. Jau seniai žinojome, kokį vardą duosime ir gimus mergaitei nekilo dvejonių", - pasakojo laimingas trijų vaikų tėtis.

Vardas Ema yra trumpinys iš hebrajų kilmės vardo Emanuelė, reiškiantis „ Dievas su mumis". Vokiečių kalboje vardas reiškia „Tobula", polineziečių – „Mylima". Emos vardu buvo pavadinta ir austrų šventoji, kuri dar kartais vadinama Hema.

Pavasario pradžioje su DELFI bendravusi Vaida buvo atvira – trečiasis nėštumas buvo netikėtas džiaugsmas jos šeimai, tačiau suteikė nepamatuojamos laimės. „Laukiame visa šeima. Broliukai laukia broliuko, – nusijuokė Vaida. – Mes irgi laukiame. Bet mums svarbiausia, kad leliukas būtų sveikas.“

Vis dėlto, šis laukimas Česnavičių šeimai buvo šiek tiek kitoks. Du jų sūneliai jau paaugę, tad laukimo džiaugsmu Vaida su Deividu dalijasi keturiese: „Jie jau paaugę, daug ką supranta, tad supažindiname su laukimu, paglosto pilvuką, jaučia, kai įspiria. Labai džiaugiuosi trečią kartą išgyvendama tokią emociją, kad vėl būsiu mažo leliuko mama“.

Tiesa, nėštumo metu su žiniasklaida bendravusi Vaida vis kartojo, kad nežino, ar du jau šeimoje augantys berniukai sulauks broliuko, ar sesutės. „Svarbu, kad mes su vyru žinome, o visiems kitiems, kurie klausia, atsakome, kad lai tai būna siurprizas – laukite“, – skaičiuodama paskutinius laukimo mėnesius DELFI kalbėjo Vaida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)