Vasarą socialinėje žiniasklaidoje išplito homofobiški Ten Walls pasisakymai, ir jis akimirksniu tapo nepageidaujamu elektroninės muzikos pramonėje. Užsienio naujienų portalas wundergroundmusic.com rašo, kad „taip apgailėtinai sužlugdęs savo karjerą, ir pamatęs, kad nebegauna užtektinai pajamų, jis nusprendė imtis priemonių ir neseniai išleido naują dainą, kurią nemokamai galima gauti Lietuvos LGTB teisių organizacijos tinklalapyje“.

„Išties keista, bet anksčiau šiais metais, kai mėgavausi sėkmingiausiu per ilgus sunkaus darbo metus savo susikurtos karjeros laikotarpiu, aš išties maniau, kad nekenčiu gėjų, – aiškino Ten Walls anksčiau. – Bet dabar, kai beveik šešis mėnesius nesu dalyvavęs nė viename padoriame koncerte, ir mano banko sąskaita vis labiau traukiasi, pastebėjau, kad ne taip jau ir nekenčiu gėjų", - rašė wundergroundmusic.com.

„Niekas nesustato visko į vietas geriau, nei atšaukti koncertai, nutrauktos sutartys ir finansiniai rūpesčiai, – tęsia atgailaujantis prodiuseris. – Visi šie dalykai daug blogesni už gėjus. Tiesą sakant, palyginus su nulinėmis pajamomis, gėjai yra visai nieko.“

„Neketinu įstoti į mezgimo būrelį ar pradėti kepti pyragus ar panašiai, bet žiūrint į esmę, jie juk yra tokie patys žmonės kaip mes, – pripažino M. Basanov. – Iš tikrųjų negaliu patikėti, kad buvau toks kvailas, nes dabar suprantu, kokie svarbūs man yra gėjai ir pinigai.“

Pranešama, kad Ten Walls nori ir toliau stiprinti ryšį su Lietuvos LGBT bendruomene, ir į savo naujausią albumą „Shining“ įtrauks „Village People“ tema sukurtą vaizdo klipą, kuriame jis vaidins kareivį, policininką, Amerikos indėną ir statybininką, bet ne baikerį, nes jis „nekenčia baikerių, jie yra Žemės padugnės“.

Šiuo wundergroundmusic.com tekstu netrukus ėmė dalintis ir komentuoti daugybė žmonių. „Puiku, kad buvo atšaukti jo pasirodymai. Homofobija yra šlykštu“, – rašė vienas komentatorių, nesupratęs, jog šis interviu - netikras.

Tinklapis jau yra pagarsėjęs išgalvotais garsių žmonių interviu, kurie susilaukia įvairių skaitytojų reakcijų.

Neseniai naują dainą pristatęs M. Adomaitis, sužinojęs apie tokią užsienio reakciją į šią situaciją, nesisielojo. Priešingai, pasidžiaugė, kad grįžta į muzikinį gyvenimą su trenksmu. „Noriu pasidžiaugti, jog vakar sulaukėme netikėtų naujienų iš vienos didžiausių pasaulyje įrašų kompanijų. Jų atstovai pasiūlė įspūdingą kontraktą, kurio suma bus iki šiol didžiausia mano karjeroje. Gaila jog šio pasiūlymo negaliu priimti iš karto. Sutarėme naujus darbus pradėti tik po elektroninės operos Karmen premjeros“, - DELFI kalbėjo Ten Walls.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)