Vilniuje gimusi moteris kurį laiką dirbo pedagoge, vėliau įkūrė savo verslą, trejus metus buvo „Tikrų moterų klubo“ prezidente. 2004-2005 metais buvo ir Lietuvos moterų nacionalinio konsultacinio forumo (prie Lietuvos Respublikos Seimo Šeimos ir vaikų reikalų komisijos) valdybos narė.

Beje, ji yra parašiusi ir ne vieną knygą bei išleidusi kompaktinį muzikos diską.

Moteris portalui metro.co.uk atskleidė, jog siekiant pastoti jai į makštį buvo leidžiamos dėlės, o tai padėjo patirti ir stipresnius orgazmus.

Londone gyvenančia Ninai Evans buvo pasakyta, jog moteris daugiau niekada nebegalės susilaukti vaikų, kuomet jos gimdoje buvo rasta daugybė navikų, tačiau N. Evans neprarado vilties ir ėmėsi dėlių terapijos.

Moteris desperatiškai norėjo susilaukti antro vaiko. Pirmajam dabar - 28-eri.

„Aš renkuosi dėles, nes gimiau Lietuvoje, o ten dėlių terapija naudojama daugybei ligų gydyti“, - teigė moteris ir pridūrė, jog nors daugumai dėlės yra atgrasios, tačiau jai jos pakeitė gyvenimą.

N. Evans pastojo po 8 mėnesių dėlių terapijos ir būdama 45-erių susilaukė sūnaus Noelio.

„Maždaug po mėnesio aš pradėjau jausti, jog turiu daugiau energijos, o mano veidas prašviesėjo“, - kalbėjo N. Evans.

Moteris pridūrė, jog ši terapija taip pat turėjo įtakos ir orgazmams: jie tapo ilgesni ir intensyvesni, o po gimdymo padaugėjo pieno.

„Mano pirmasis apsilankymas pas daktarą atrodė lyg paprasto tepinėlio paėmimas. Man į makštį buvo įleistos trys dėlės, tačiau aš jų nejaučiau. Vėliau jos iškrito pačios ir dešimteriopai didesnės“, - pasakojo N. Evans.

Moteris teigė taip pat pastebėjusi, jog po dėlių terapijos jos patiriami orgazmai tapo ilgesni ir gerokai intensyvesni. Ji taip pat nuramino ir manančius, jog dalis dėlių pasilieka makštyje, nes jos visos yra skaičiuojamos, o prisisiurbusios kraujo natūraliai pasišalina.

„Man buvo atliktos dar 5 procedūros Rusijoje, o tada įsigijau dėlių ir tęsiau terapiją pati“, - prisiminė ji.

N. Evans sūneliui dabar jau šešeri, o moteris galvoja ir apie trečiąjį vaiką.

Gydymo nuotraukas galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)