Šiuo metu Londone gyvenantis dizaineris atskleidė, kad kurdamas šią kolekciją norėjo pasauliui priminti apie vaikystės stebuklus bei papasakoti magišką istoriją. 

Vėliausiai prie svečių būrio prisijungęs Suomijos Ambasadorius H. Mäki-Reinikka šmaikštavo: "Mano namuose vyksta toks puikus vakarėlis ir aš į jį pavėlavau." Paklausęs, ar visi svečiai iš tiesų domisi dizainu, jis pajuokavo pasirinkęs patį stilingiausią savo turėtą kaklaraištį.

"Virtuvės mitų griovėjas" Alfas Ivanauskas, pravėręs erdvaus valgomojo duris, pademonstravo, kaip meno kūriniai gali būti pritaikyti kasdieniame gyvenime. Sukūręs stalą "Alisa stebuklų šalyje motyvais" šventės svečius jis pakvietė įvertinti šventinių vakarienių maratonui dekoruotą stalą.Dizainerio kūrybos krypčiai nemenką įtaką padarė gamtos, suomių folkloro motyvai ir tradiciniai taikomieji menai, pagardinti modernumu. Nors dažniausiai Klausas Haapaniemi kuria tekstilės kolekcijas, tačiau taip pat neretai bendradarbiauja su baldų, mados kūrėjais, renginių ir parodų organizatoriais, kurdamas riboto tiražo gaminius. Jo sukurtais motyvais buvo puošti prekinių ženklų „Diesel“, „Levis“, „Marimekko“, „Dolce & Gabbana“, „Cacharel“ gaminiai. Kritikų vertinimu, Klausas Haapaniemi - tai kylanti žvaigždė dizaino ir iliustracijos pasaulyje.

Kalėdinių renginių maratono atidarymas Suomijos Ambasadoriaus rezidencijoje: