Beje, kosmetiką gaminančią kompaniją iki šiol reklamavo ir aktorės Isabella Rosselini bei Juliette Binoche.

30-metė savo naująjį sandėrį pavadino įdomiu eksperimentu.

“Žurnalų viršeliuose aš matydavau Isabellą ir Juliette, reklamuojančias “Lancome”, ir galvodavau, kaip nuotabiai jos atrodo. Taigi, kodėl šalia jų negaliu būti ir aš?”

Atrodo, kad pirmasis produktas, kurį jai teks reklamuoti, bus kvepalai “Miracle”, Europoje turintys pasirodyti spalio mėnesį.

Beje, rudenį taip pat turėtų pasirodyti ir dvi naujos aktorės juostos – “Vatel”, kuriame ji nusifilmavo kartu su žymiu prancūzų aktoriumi Gerardu Depardieu, bei “The Golden Bowl” (Auksinis indas).

“Lancome” vadovai tikisi, kad Thurman taps rimta konkurente “Estee Lauder” kompanijai dirbančiai aktorei Elizabeth Hurley.

“Prieš kelis metus ji būtų net negalvojusi apie tai, tačiau dabar ji pasikeitė. Susilaukusi kūdikio ji pradėjo matyti daugiau argumento pusių. Ji vis dar nuostabi,” teigė viena iš Umos draugių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją