Nuslėpti šią naujieną G. Skačkauskaitei-Jokubaitienei sekėsi vis sunkiau. Jau kurį laiką moteris socialiniame tinklalapyje skelbiasi ieškanti erdvesnių namų. Nors Goda renginiuose pasirodydavo apsirengusi plačiais kūno linijas slepiančiais apdarais, pro akis nepraslysdavo didėjantis pilvukas.

Tiesa, TV prodiuserė neigia, kad laukiasi. Moderis tvirtina, kad pilvukas – kalėdinio laikotarpio pasėkmė. „Kaip ir visi daugiau pavalgiau“, – DELFI sakė Goda.

G. Skačkauskaitė-Jokubaitienė ir septyneriais metais jaunesnis jos išrinktasis aukso žiedus sumainė 2013 m. rugpjūčio mėnesį. Iki tuoktuvių pora draugavo dvejus metus. 

DELFI prieš vestuves pasiteiravus apie šeimos pagausėjimą, G. Skačkauskaitė teigė, kad tokio dalyko negalinti suplanuoti, tačiau svajojanti apie pulką atžalų. „Iš pradžių būna sužadėtuvės, tada vestuvės, o tada vaikai“, - kalbėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)