Gerda, kokiomis gražinimosi procedūromis pradedi savo rytą?

Nusipraususi atgaivinu savo veido odą šaldytos ramunėlių arbatos ledukais, kažkur skaičiau, kad ši procedūra suaktyvina kraujotaką ir atitolina senėjimą. Po to pasitepu veidą helurono rūgšties emulsija, drėkinamuoju kremu ir padengiu makiažo pagrindu. Dar paryškinu akių liniją pieštuku, patepu tušu blakstienas ir šiek tiek pablizginu lūpas natūralios spalvos blizgesiu. Pabaigoje šiek tiek skaistalų ant skruostų ir aš pasiruošusi bėgti pro duris (šypsosi).

Kas rytą veidą gaivini ramunėlių arbatos ledukais. Ar naudoji ir daugiau liaudiškų gražinimosi procedūrų?

Jei turėčiau daugiau laiko, mielai pasigaminčiau kokią veido kaukę. Kelis kartus bandžiau jas gamintis su plaktu kiaušinio baltymu, šlakeliu citrinų sulčių ir medumi. Gauta emulsija išteptą veido odą reikia laikyti apie 20 minučių ir nuplauti drungnu vandeniu. Oda tampa labai lygi ir švelni.

Kokias procedūras patiki profesionalams?

Į grožio saloną užsuku tris kartus per mėnesį: ten man dažo plaukus, sutvarko rankų ir kojų nagus. Kas tris mėnesius stengiuosi apsilankyti pas kosmetologę, kuri atgaivina veido odą. Tuo tarpu antakius ir blakstienas tvarkausi pas savo seserį, kadangi ji yra šios srities specialistė.

Kokios kosmetikos priemonės niekuomet nenaudoji?

Skysto akių kontūro. Puikiai išsiverčiu su pieštuku arba šešėliais akių kontūrui paryškinti, tačiau niekaip neišsiversčiau be blakstienų tušo, nes blakstienos puošia akis ir pagražina žvilgsnį.

Kokiu Coco Chanel posakiu vadovaujasi Gerda, sužinosite portale MIESTE.lt