Pasiūlymą mielai priėmusi G. Gurevičiūtė pasakojo, kad pasibaigus šokių projektui ją apėmė liūdesys.

"Tačiau liūdėjau ne dėl to, kad iškritau, bet todėl, kad būti televizijoje man labai patiko. Ir tokia veikla man teikė didelį malonumą, - DELFI tikino Gintarė. - Todėl labai apsidžiaugiau sulaukusi LNK prodiuserių pasiūlymo tapti laidos vedėja."

Galbūt ji jau ėjo į televizijos projektą su mintimi susirasti reikiamų pažinčių ir tapti nuolatiniu eterio veidu? "Pirmą kartą gyvenime šokiuose dalyvavau ne dėl rezultato, bet dėl proceso. Mėgavausi tuo, ką dariau ne dėl to, kas kažko pasiekti", - tikino Gintarė.

Tadas Rimgaila
Kokia tai bus laida, ji kol kas neišdavė. Tačiau užsiminė, kad pradedantis žmogus, ko gero, galėtų vesti tik pramoginę laidą. "Be to, patikėti vesti laidą man vienai būtų per drąsus žingsnis", - šypsojosi Gintarė. Ji laidą ves su šokėju Tadu Rimgaila.

Televizijos laidos vedėjos amplua - nauja gyvenimiška patirtis, su kuria G. Gurevičiūtė tikisi puikiai susidoroti.

"Esu perfekcionistė, jei ko nors imuosi, noriu viską padaryti tobulai. Labai gaila, kad Lietuvoje nėra didaktikos mokslų. Todėl kaip vienas televizijos vedėjas man pasakė, geriausiai kalbos įgūdžius tobulinti padeda pasakų skaitymai. Todėl nuo kitos savaitės pradedu vakarais skaityti pasakas vaikų namų auklėtiniams. Taip nušausiu du zuikius. Nes, manau, kad vaikams dėmesio reikia labiau, nei per šventes paaukotų 2 litų", - įsitikinusi G. Gurevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)