Paklaustas, kaip sekasi dirbti su naująją partnere, eterio naujoke V. Skaisgire, Andrius Rožickas juokavo, kad pora spėjo ne tik susidirbti, bet ir prisidirbti.

„Mums sekasi tikrai puikiai. Geriau nei aš tikėjausi. Juk Vaida dar niekada nebuvo laidos vedėjos amplua, bet jai tai puikiai pavyksta. Man buvo labai smalsu, kaip seksis dirbti su ja ir pagaliau tai vyksta“, – sakė eterio senbuvis.

Savo kolegai antrino ir vedėjos kėdėje jaukiai įsitaisiusi Vaida. Tiesa, jaunai ir žaviai moteriai pirmoje laidoje teko įsitaisyti ne ant kėdės, bet ankštoje dėžėje.

„Mums su Andriumi teks ne tik diriguoti projekto eigai, bet ir patiems neretai atsidurti įvairių fokusų centre. Jau pirmoje laidoje mums su scenos kolega teko sutilpti labai ankštoje dėžėje. Tad itin artimo kontakto neišvengėme“, – juokauja V. Skaisgirė.

Stryktelėjusi iš ankštos dėžės Vaida netgi pasiūlė A. Rožickui jai pirštis. „Tačiau jam pasisekė, kad aš ištekėjusi“, – juokėsi laidos vedėja ir prodiuserė.

Projekte „Didysis magijos šou“ dėl didžiojo mago titulo ir įspūdingo piniginio prizo – 10 000 eurų – kausis šeši charizmatiški, nenuspėjami, skirtingas magijos rūšis atstovaujantys iliuzionistai.

Magijos paslaptis projekto vedėjams padeda įminti „Di Archy“ magijos meistrai Diana ir Arvydas, kurie yra ir „Didysis magijos šou“ komisijos nariai.

Žinoma, niekas nedrįs ginčytis, kad už visus magiškus triukus žiūrovus ne mažiau domins ir žaviosios vedėjos apdarai, kuriuos modelio duonos ragavusi Vaida puikiai žino, kaip geriausiai pristatyti. Pirmojoje laidoje Evos Mankus suknele pasipuošusi V. Skaisgirė tyčia, o gal visai atsitiktinai ir nekaltai, apnuogino savo tobulas ilgas kojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)