Jųdviejų kūdikis pasaulį turėtų išvysti jau netrukus. Artimi porai asmenys DELFI patvirtino, kad jiedu laukiasi mergaitės. Indrei tai pirmagimė. Beje, jie svarsto mažąją Morkūnaitę pavadinti Marija.

Pati Indrė nenorėjo atvirauti apie būsimąjį vaikelį. Anot jos, vaikelis dar negimė, tad per anksti kalbėti, ar tai bus mergaitė, ar berniukas. „Nesvarbu, kas gims. Auginsime ir mylėsime vienodai“, – nedaugžodžiavo I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Dar praėjusių metų pabaigoje Indrė DELFI pasakojo, kad kūdikis labai lauktas ir planuotas, tad nėštumas teikia tik džiugius potyrius. Įpusėjus nėštumui moteris pasakojo, kad neketina stabdyti darbų tempo, nes, anot jos, tuoj pasaulį išvysiantis vaikelis jai netrukdo užsiimti įprasta veikla. Tiek Jogaila, tiek Indrė dirba renginių organizavimo srityje. Neseniai Indrė vėl pasirodė ir eteryje, vedė projektą „Kadagys“.

Pernai prie altoriaus žengusios poros ilgą laiką buvo kruopščiai slepiami. Tiek Indrė, tiek Jogaila griežtai neigdavo bet kokius gandus apie juos jungiančius santykius. Viešumoje jie nesirodydavo kartu, nesilankydavo tuose pačiuose renginiuose.

Net ir tuoktuves pora buvo linkusi nuslėpti, tačiau tai pavyko tik kurį laiką.

Renginių organizavimo srityje dirbanti pora savo vestuves pavertė tikra pasaka. Amžiną meilę jiedu prisiekė Vilniuje, Šv. Kazimiero bažnyčioje. Indrė, pasipuošusi Ramunės Piekautaitės kurta balta suknele, link altoriaus pas mylimąjį žengė šermukšnių krūmais išpuoštu bažnyčios taku.

Vėliau pora su svečiais patraukė į oro uostą. Ten jiedu persirengė ir leidosi į širdies formos skrydį virš Lietuvos.

Po prabangios vestuvių puotos, medų Morkūnai kopinėjo keliaudami aplink pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)