o skandalo įsiutintas A. Pogrebnojus nusprendė įrodyti, jog šiųmetės aprangos - kūrybinės impotencijos apraiška ir tikra gėda
atstovaujantiems olimpiečiams.

Dizaineris, savo ruožtu, pasižadėjo iki gegužės mėnesio galo sukurti du skirtingus olimpiečių aprangos modelius.

„Kariauti su kūrybiniais impotentais beviltiška, galiu tik pasakyti, kad ir triusikus reikia mokėti sukurti, o jūs net lapą, dengiantį Adomo intymią vietą, turbūt nuspalvintumėt kelių darbininkų aprangų spalva. Nekalbant apie kitas vietas pridengiančius modelius. Jūs pažiūrėkit į savo vyriškų švarkelių modelius... Su jais sportininkai kaip pikti gnomai atrodys.

Gal normalių aprangų nematę... Ir Kadangi šitie bezdariai mane labai sunervino, padarysiu 2 modelius (vieną vyrišką, su triusikais), o kitą moterišką. Ir pažiūrim, kas geriau ir gražiau daro, ar Pogrebnojus per vieną mėnesį iki gegužės galo, ar didžiausias „Audimo“ fabrikas per ketverius metus – tiek laiko turėjo...“ - rašė A. Pogrebnojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)