„Nesu vakarėlių liūtė ir tikrai į juos dažnai nevaikštau, šis apsilankymas – viena iš išimčių“, – DELFI vakarėlio metu kalbėjo Skaistė.

Pasidomėjus, ar ji vengia tik viešų vakarėlių, ar retai kada linksminasi ir draugų bei artimųjų rate, ji patikino, kad su artimiausiais žmonėmis laiką dažniausiai leidžia jaukioje aplinkoje. „Mėgstu namų jaukumą, tikrai nebėgu į kokį klubą ar barą“, – nusijuokė pašnekovė.

Vis dėlto kartais Skaistė su draugėmis peržengia ir naktinio klubo slenkstį. Ji atvira – tokiose vietose jai dėmesio netrūksta, tačiau ji stengiasi į tai tiesiog nekreipti dėmesio: „Kiti sako, kad gal atrodau pikta ar panašiai, bet juk nėra dėl ko pykti. Priimu tai kaip tiesiog esamą dalyką. Viskas gerai“.

Bare-restorane „WallStreet Avenue“ lankytojams bus siūloma ragauti išskirtinius egzotiškus patiekalus. Skaistė tikina, kad yra įvairių virtuvių mėgėja. „Yra dalykų, kuriuos mėgstu ir yra tokių, kurių tikrai nemėgstu, – šyptelėjo Skaistė. – Gal daug kam pasirodys keista, tačiau nemėgstu ikrų ir austrių.“

Iškilmingame atidaryme apsilankė fotomeninnkas Gediminas Žilinskas su mylimąja Deimante Kazėnaite, atlikėja Skaistė Steikūnaitė, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, šokėja Monika Šalčiūtė, žurnalistas Orijus Gasanovas, dainininkas Audrius Janonis, verslininkas Saugirdas Vaitulionis, stilistė Asta Valentaitė, viešumoje vis dažniau pasirodantis Gytis Šapranauskas, tame pačiame pastate, vos už sienos savo naktinį klubą turintys Ąžuolas ir Rytis Žvaguliai su mylimosiomis bei daugelis kitų.

Vakarui dirigavo Martynas Starkus, kuris vedė improvizuotą ekskursiją po restorano erdves ir pasakojo, ko čia bus galima paragauti ir ką pamatyti.

Kviestiniams vakaro svečiams organizatoriai parūpino specialius kvietimus – „obligacijas“. Ištaigingo vakaro metu susirinkusiesiems buvo paaiškinta, kaip iš „obligacijų“ gauti kuo didesnių dividendų. „Wallstreet Avenue“ obligacijų dividendai – informacija, kurią kas mėnesį vyksiančiuose „akcininkų susirinkimuose“ galės gauti šių „vertybinių popierių“ turėtojai.

Šis kvietimų sumanymas – ne atsitiktinis. Daugeliui tikrai ne paslaptis, kuo prekiauja Volstrito biržos makleriai. „Wallstreet Avenue“ „akcininkai“ už savo turimas „obligacijas“ visuomet galės gauti vertingos informacijos apie visus svarbiausius vakarėlius ir pramogas.

Įsibėgėjus vakarui, ėmė šaudyti petardos ir iš dangaus ėmė lyti pinigais. „Nesidrovėkite, taip, tai tikri doleriai“, – vakaro svečius Martynas Starkus ragino ne tik grožėtis, bet ir griebti kupiūras nuo žemės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)