„Norėjau dar pernai, bet mano mažasis pradėjo eiti į pirmą klasę, nebesuspėjau. Jau turiu dietologės diplomą – studijavau kolegijoje ir dar bakalauro diplomą – baigiau ISM. Psichologe tapti nenoriu, bet žinios pravers darbe. Kai pradėjau dirbti žinių tarnyboje, kasdien tenka bendrauti su daugybe žmonių, skirtingais tipažais, atsirasti karštose vietose. Kitas aspektas – psichologija būtina mano veiklai – savanorystei. Be to, noriu būti geru pavyzdžiu savo sūnui, kad mokytis galima visą gyvenimą“, - naujiena su DELFI dalinosi A.Zacharevičienė.

Nors Psichologijos akademija neturi aukštojo mokslo įstaigos statuso, A.Zacharevičienė sako net nenorėjusi psichologijos studijuoti kur kitur.

„Gali būti, kad per dvejus metus – tiek truks studijos – akademija gaus tą statusą, bet tiesą pasakius, man tai nėra taip svarbu. Man tiesiog čia puikiai tiko mokslų grafikas – galėsiu suderinti darbą su studijomis. Patiko ir dėstytojai, kai kurių pasiekimai tikrai įspūdingai skamba. Be to, aš ne dėl diplomų mokausi – dėl žinių ir, beje, čia priima tik tuos, kurie jau turi aukštąjį išsilavinimą. Galima buvo rinktis tiesiog išklausyti tuos du kursus ir nelaikyti egzaminų, bet aš pasirinkau laikyti. Per dvejus metus reikės parašyti keturis kursinius darbus ir diplominį – tikiu, kad taip dar geriau įsigilinsiu į dalykus. Baigusi akademiją, gausiu dokumentą. Jame bus įrašyta „Praktinė psichologija“, - apie būsimas studijas pasakojo televizijos veidas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)