„Aš savo krūtinę tiesiog įsimylėjau. Kiekvieną dieną skambinu į Kauno grožio kliniką padėkoti gydytojams už tokį gražų biustą. Jau man sako, kad nebeskambinčiau, užteks dėkoti, – juokiasi Agness. – Bet su nauja krūtine aš jaučiuosi daug geriau. Jaučiuosi savimi.“

Iki šiol negalinti atsidžiaugti savo naujomis krūtimis, A. Landau netgi davė joms lietuviškus vardus.

„Kadangi pati esu Agness, tai savo papukus pavadinau Agne ir Ugne“, – juokiasi ji.
Agness Landau

Krūtinę pasididinusi transseksualė sulaukia vis daugiau pasiūlymų dalyvauti įvairiose reklaminėse fotosesijose. Prieš kelias dienas ji grįžo iš Maskvos, kur reklamavo drabužius, kainuojančius kelis tūkstančius eurų.

Maskvoje aplankiau savo geriausią draugą, kuris sukūrė prekės ženklą „Adore Adore“. Ten apsipirkinėja Ksenja Sobčiak, Dimo Bilano prodiuserė, visa rubliovka“, – pasakojo A. Landau, pakviesta reklamuoti Rusijoje šį populiarų prekės ženklą.

Viešėdama Maskvoje Agness taip pat nepraleido progos apsilankyti azerbaidžanietiškame restorane ir paragauti taip išsiilgtų patiekalų.
Agness Landau
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)