TV projektuose išgarsėjusi moteris teigė esanti labai patenkinta dalyvaudama „Fit Model“ projekte. J. Leonavičiūtė tarp pasirodymų mielai pasidalino įspūdžiais su DELFI.

„Pirmą kartą pasirodžiau tokio pobūdžio varžybose. Šiuo metu baigėsi aštuonios šio projekto savaitės. Kitą savaitę bus Lietuvos taurė. Po jos projektas tęsis Latvijoje. Tikiuosi pateksiu į kitą etapą.

Šio projekto tikslas – sveikas sportiškas kūnas, ne per daug raumeningas, ne per daug liesas. Nusprendžiau save išbandyti. Čia ir mityba sportinė, treniruotės“, – projekto privalumus vardino J. Leonavičiūtė.

Tiesa, paklausta, ar turi ambicijų laimėti šiame projekte, Jolanta kalbėjo abstrakčiai ir pagrindiniu tikslu įvardino būtent dalyvavimą ir kūno tobulinimą.

„Tikslai? Visų pirmą tikslai jau pasiekti: įgijau patirties, išbandžiau save. Įdomu, kaip veikia mano organizmas, kaip keičiasi kūnas. Nieko neapgausi, nebent save. Reikia prisižiūrėti mitybą. Norisi pasiekti maksimumą, geriausią rezultatą. 9 savaitės – mažas laiko tarpas, o fitneso bikini varžyboms reikia ruoštis pakankamai ilgai, mažiausiai metus. „Fit Model kategorija“ šiek tiek lengvesnė, bet vis tiek tikslai panašūs. Visos merginos yra nugalėtojos, gauna daug naudos“, – DELFI atviravo J. Leonavičiūtė.

Paprašyta įvertinti patį projektą ir ar ketina toliau dalyvauti fitneso varžybose, J. Leonavičiūtė teigė, kad jai patinka su sportu susijusi veikla, tačiau profesionalus sportas yra nelengva sritis, reikalaujanti daug laiko ir pastangų.

„Vienos yra sportiškesnės, kitos mažiau sportiškos, kiekviena turi savo tikslų. Aš dirbu, kad būčiau geresnė nei buvau vakar. Noriu tobulėti, nors aišku rezultatai irgi svarbu. Bet svarbiau yra dalyvauti projekte, nei pačios varžybos. Su kiekvienu projektu ateina tam tikra patirtis. Kiekvienas projektas yra skirtingas, man ypatingai patinka projektai, susiję su fizine veikla, su sportu. „Šuolis“ labai patiko. Šioms varžyboms reikia skirti daug laiko, nėra lengva, sportinė dieta“, – DELFI sakė J. Leonavičiūtė.

Šeštadienį Raudodvaryje „Fit Model“projekto dalyvės ant scenos pasirodė du kartus. Merginos atidarė kultūrizmo varžybas su bikini pasirodymu, o po maždaug dviejų valandų pasirodė su vakarinėmis suknelėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)