Jau nuo ryto pasiruošimo darbuose besisukusi S. Šveikauskaitė svečius pasitiko viename sostinės vaikų žaidimų kambaryje.

Sotera atskleidė, kad pirmajam gimtadieniui ruošėsi maždaug 2 savaites: „Tos dvi savaitės buvo labai intensyvios, nes norėjau viską suplanuoti tobulai, kad būtų nepamirštama šventė. Šia švente noriu pagerbti visas mamas ir visus žmones, kurie visą tą laiką tikėjo šiuo tinklaraščiu. Tai tiesiog padėka žmonėms už tai, kad yra su manimi.“

Šventėje dalyvavo kelios dešimtys mamų su savo mažyliais. Bekrykštaujantys vaikai džiaugėsi vaikų žaidimo kambario pramogomis.

DELFI primena, kad tinklaraštį Sotera sukūrė, kai pati susilaukė pirmagimės.

„Gimus dukrytei, kuri buvo labai daug kam alergiška, man teko ieškoti jai tinkančių produktų, kurie būtų kokybiški bei geros sudėties. Skaičiau įvairius straipsnius vokiečių kalba, kur buvo aprašomi atlikti įvairūs bandymai su produktais ir vertinama jų sudėtis. Dažnai siųsdavausi prekes iš Vakarų Europos, o draugės matydamos, kad renkuosi produktus labai atidžiai – pradėjo klausinėti. Tad taip ir gimė idėja sukurti tinklaraštį, kuriame būtų pateikta visa reikalinga informacija mamoms.“, – anksčiau DELFI pasakojo S. Šveikauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)