Prieš milijoninę auditoriją tiesioginiame eteryje pasirodžiusi Raimonda tikino, kad to nesureikšmina. „Esu pripratusi prie lietuviško pramogų pasaulio, čia viskas panašu. Gal tik atlikėjai, su kuriais tenka dirbti, yra pasaulinio žinomumo. Nors visi jie labai malonūs ir paprasti, – šyptelėjo su DELFI bendraudama R. Masiulytė. – Kartu leidžiame laiką užkulisiuose, o aš visuomet stengiuosi papasakoti apie Lietuvą. Tikiu, kad daugelis susidarė apie ją puikią nuomonę po mano pasakojimų apie Jazz'o festivalius, Trakų pilį ir senamiesčius. Mėgstu tyrinėti, juolab, kad tokiose vietose būnu vienintelė lietuvaitė.“

Penktadienio vakarą TV studijoje ji su kartu su Conoru McKeonnu bei kitais atlikėjais atliko dainą anapilin iškeliavusioms žvaigždėms pagerbti.

Raimonda Masiulytė

Tai ne pirmas kartas, kai Raimonda pasirodo tiesioginiame „The Late Night Show“ eteryje. „Pernai taip pat dainavau. Tuomet – kartu su Damienu Rice. Šį kartą paskambino ir pasiūlė prisidėti prie kito atlikėjo pritariančiųjų grupės“, – pasakojo dainininkė.

Raimonda tikino, kad šių pasiūlymų sulaukė po pasirodymų, kuriuose buvo pastebėta. „Festivalyje „Electric Picnic“ dainavau kartu su grupe „Outcast“, rugsėjį teko pritarti grupei „Kodaline“. Dažnokai tenka dalyvauti ir įvairiuose filmavimuose“, – vardijo R. Masiulytė.

„Man patinka dirbti šou pasaulyje. Nuolatos būnu užsiėmusi, muzika yra mano variklis. Ir nors dažniausiai nejaučiu jaudulio, prieš pasirodymus vis tik pradeda suktis mintys, kad viskas gerai pasisektų. Juk ir pasaulinės garsenybės nori, kad viskas būtų kokybiška, kad emocija būtų ištransliuota“, – kalbėjo dainininkė.

Raimonda Masiulytė

Beje, nors ji nemažai laiko praleidžia su pasaulinio žinomumo atlikėjais, sako, kad nepuola su jais darytis asmenukių. Esą prieš pasirodymą svarbiau susikaupimas ir paskutiniai taškai ant „i“ nei blaškymasis fotografijomis. „Mėgaujuos buvimu, nenoriu sukurti nejaukios atmosferos kažkokiu telefonu, – pasakojo dainininkė. – Nieko nėra blogiau, kaip žmonės, kurie lenda fotografuotis prieš pasirodymą.“

Tokie jos pasirodymai gali nutiesti kelią ir į pasaulinės garsenybės komandą. „Tai būtų labai įdomus darbas“, – džiugiai kalbėjo Raimonda, tačiau neprognozavo tolimensių karjeros laiptelių.

„Aš visuomet kuriu ir savo muziką, dirbu nepriklausomai. Bet man patinka dirbti ir su gruope, ypač tuomet, kai pagrindinis atlikėjas būna, pavyzdžiui, Johnas Legendas. Su juo kartu dirbome prieš išleidžiant jo hitą „All Of Me“, – atviravo mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)