T. Banks yra pirmasis supermodelis, paprašęs žurnalų „neliesti“ jos atvaizdo kompiuterinėmis vaizdo apdorojimo programomis, siekiant „nuimti“ papildomus kilogramus, pakoreguoti antakius ar pašalinti celiulitą.

32 metų kalifornietė, metus tyrinėjusi savo atvaizdus be jokių pagražinimų, kitą mėnesį paskelbs savo poziciją per JAV televiziją.

Kritikai įsitikinę, kad T. Banks nebuvo sunku apsispręsti, nes pernai ji jau nebedirbo manekene taip intensyviai. Tačiau ji vis dar turi pozuoti fotografams, reklamuodama penkias JAV televizijos programas, kurias ji rengs.

„Kiekvienas šios industrijos dalyvis gerai žino, kaip paplitęs retušavimas, bet dabar, kai Tyra paleido katę iš maišo, galiu lažintis, kad publika nebepakęs tokių klastočių“, – teigė buvęs „Elite Modelling“, kuri įdarbino T. Banks ir jos konkurentę N. Campbell, vadovas.

T. Banks, kuri išaugo Inglvude – viename pavojingiausių Los Andželo rajonų, – turtas vertinamas 54,8 mln. JAV dolerių (apie 149 mln. litų). Remiantis žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai 1,75 m ūgio modelis buvo ketvirtoji brangiausiai apmokama manekenė pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją