„Šiomis dienomis turbūt visi labiausiai linksniuojame „Grožio chirurgijos“ kliniką, kalbame apie tai, kas įvyko ir kodėl įvyko. Į sąrašą patekau ir aš“, – sakė A. Stumbrė.

Moteris teigė, kad jai pikta dėl programišių veiksmų, tačiau ant klinikos ji nepyksta ir ten lankėsi dar kartą.

„Vakar man pakeisti implantai, pakelta krūtinė ir pakoreguota pasmakrė. Aš esu laiminga, o už klaidas juk visi mokame skaudžiai“, – kalbėjo moteris.

Agnė Stumbrė, Ernestas Urbonas

Pasidomėjus, ar A. Stumbrė dėl šantažo pranešė policijai, moteris patikino, kad kreipėsi ir į policiją, ir į advokatą.

„Buvo panaudotas ir mano asmens kodas, Anglijoje 8 kartus buvo bandyta paimti paskolą“, – pasakojo stilistė. Tiesa, moters teigimu, policijai jau pavyko išsiaiškinti, kokie ilgapirščiai veikė Anglijoje.

DELFI primena, kad A. Stumbrė išgarsėjo savo darbais su tokiomis šalies moterimis kaip Daina Bilevičiūtė bei Raisa Šarkienė. Vėliau stilistė ėmė dalytis itin atviromis ir intriguojančiomis savo pačios fotosesijomis, o netrukus susižadėjo su buvusiu grupės „Husarai“ nariu Ernestu Urbonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)