A. Užkalnio naujienomis domėjosi ir Mantas Petruškevičius, dirbęs TV3 ir TV6 kanale. Ta proga, kad Mantas apsilankė renginyje, renginio vedėjas Jonas Radzevičius pasinaudojo proga ir paklausė, ar M. Petruškevičius žino, kas tas A. Užkalnis. Mantas atsakė žinantis iš matymo, mat buvo susitikę du kartus, tačiau prisipažino esąs jo rašomų komentarų gerbėjas.

Pasmalsauti atėjo ir daugiau konkurencinių kanalų atstovų: Jogaila Morkūnas, Arnoldas Lukošius, Gidonas Šapiro-Bilas, Dainius Martinaitis - esami arba buvę „Lietuvos ryto" televizijos veidai.

Naujo sezono proga A. Užkalnį sveikino ir kolegos iš BTV Laima Kybartienė, Asta Masalskienė, vakaro herojui įteikusios gėlių.

Specialiame susitikime su A. Užkalniu paskelbta ir „etatinė mūza", A. Užkalnio asistentė Viktorija. Savimi pasitikinti mergina pasišovusi laidoje išsklaidyti nuobodulį.

Paprašytas pasisakyti apie naują kolegę, A. Užkalnis teigė, kad nesitikėjo tokio didelio potencialių asistenčių susidomėjimo: „Kai senas diedas pradeda ieškoti asistentės, tai atrodo nekaip. Tiesą sakant, netikėjau, kad bus tiek susidomėjimo. Bet kai peržiūrėjome atsiųstas anketas, supratau: bus išsirinkti ir sunku, ir lengva", - prisipažino žurnalistas ir pareiškė, kad labiausiai jam nepatiko į atrankas atėjusios, bet tam nepasiruošusios merginos.

Paprašytas atsiliepti apie vieną pirmųjų savo pašnekovių Donaldą Meiželytę, A. Užkalnis nepasikuklino: „Kai Donalda Meiželytė ateina į laidą, tai žinok, kad jau esi geras žurnalistas, nes blogiau negali būti."

Į šiuos komplimentus Donalda atsakė tuo pačiu, prisiminusi, kad „manė, kad eina į interviu pas gerą žurnalistą", bet pastebėjusi, kaip laidos vedėjui į ausinę paliepimusir klausimus diktuoja kitas žmogus ir tą akimirką supratusi, kodėl interviu toks nuobodus.

Portale DELFI - nuotraukų galerija iš renginio:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)