Pasirodymų su fonograma nebebus

Legendinis atlikėjas pastaruoju metu vis daugiau laiko praleidžia repeticijose kartu su gyvo garso grupe. „Pastaruoju metu gaudavau įvairių pasiūlymų koncertuoti, bet visiems turėdavau pasakyti, kad dar nesu pasiruošęs, – atviravo T. Augulis. – Džiaugiuosi, kad susitarėme su grupe „Dreams“ ir jau kurį laiką repetuojame kartu. Dabar jau esu pasiruošęs priimti koncertų pasiūlymus.“

Atlikėjas prisiminė, kad savo karjerą pradėjo su grupe. Vis tik vėliau, keičiantis muzikinio pasaulio tendencijoms, teko koncertuoti ir pagal fonogramą. Pašnekovas tikino, kad profesionaliam atlikėjui tai labai sunku morališkai, todėl pamažu koncertų mažėjo. Dabar, po kelerių metų pertraukos, jis pasiryžęs grįžti, bet ne su trenksmu ir ne su kvietimu į grandiozinį šou, o tiesiog su kokybišku garsu ir profesionaliu atlikimu.

Pastaraisiais metais į verslą pasinėręs vyras tikina, kad ši sritis tikrai nenukentės. „Koncertai ar kiti renginiai dažniausiai vyksta savaitgaliais, darbo dienomis tik repetuojame, – vardijo dainininkas. – Verslas vyksta, viskas stabilu. Tikrai randu laiko nuvykti į Kauną repeticijoms, nes ši grupė – kauniečiai.“

Nors elektroninių skambesių kupiną fonogramą pakeitė gyvo garso grupės atliekama muzika, dainininkas pasakoja, kad kardinalių jo muzikos pokyčių nebus. Tikrai neišgirsime naujo Tomo Augulio, tiesiog jo atliekama muzika skambės kokybiškiau ir šiek tiek kitaip.

Naujo skambesio programą paruošęs T. Augulis gerbėjus džiugins ne tik legendinėmis dainomis, bet ir naujais kūriniais. „Aš ir dabar kuriu naujas dainas. Be to, su šia grupe mes kartu nekursime, ir toliau kūrėjas būsiu aš, su jais tik pasirodysime ten, kur reikės gyvo garso atlikimo“, – patikino atlikėjas.

Atsisakė vizitine kortele tapusių saulės aikinių

Po kelerių metų ramybės T. Augulis nustebino ne tik ruošiamu nauju skambesiu, bet ir nauju įvaizdžiu – repeticijų salėje įamžintas atlikėjas buvo be tamsių akinių.

„Šie akiniai tamsėja tik saulės šviesoje. Ir aš noriu matyti, ir noriu, kad mane matytų. Tai labai sena svajonė, nes visuomet pirkdavau akinius, kurie man būtini buityje arba saulės akinius. Dabar viską sujungiau į vieną, – pasakojo T. Augulis ir prasitarė, kad nors akinių stiklai įprasti, rėmelį išsirinko iš saulės akinių kolekcijos. – Dabar jaučiu komfortą. Dar visai neseniai, koncertuodamas, vos nenukritau nuo scenos dėl tamsių akinių.“

Atlikėjas neslepia, kad saulės akiniai tapo savotiška jo vizitine kortele, todėl jau ilgai gvildena mintį pristatyti savo vardo saulės akinius. „Kažkada nusprendžiau pabandyti, tada pamačiau, kad kilo susidomėjimas, žmonės ėmė klausinėti, kur galima jų įsigyti“, – šyptelėjo Tomas.

Anot dainininko, jo vardo saulės akinius tikrai bus galima įsigyti netolimoje ateityje. „Dabar žiema, tad apie tai reikės rimčiau galvoti pavasarį, kai saulė grįš“, – pasakojo T. Augulis. Tikėtina, kad bus pristatyta ir daugiau Tomo Augulio vardu puoštų aksesuarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)