„Ot ir savaitgalis... Pasibaigė sužalotom, kruvinom kojom, muštynėm ir galbūt net sulaužyta ranka! Šiaip, kai pagalvoju, visas savaitgalio vakarėlis buvo super, bet kas po to – tai žiauru... Negaliu paeiti, skauda ranką, pakelti negaliu, o apie muštynes nekalbu išvis. Žiauru! Gaila ir draugų. Kas per žmonės šiais laikais“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė Deimantutė.

DELFI susisiekus su Vokietijoje gyvenančia Deimantute, ji pateikė dar brutalesnę įvykių versiją.

„Šventėme savaitgali Velykas klube su draugais, buvo viskas super, visi linksmi ir t.t. Gerai laiką praleidom, o kas po to... Trumpam nusiavus aukštakulnius klube ir norėjus atpalaiduoti kojas, kažkas man į aukštakulnius įdėjo stiklą, aš, aišku, nematydama apsiaviau vėl ir visą koją persipjoviau!

Pagal kameras išsiaiškinome, kad tai buvo mergina, kurią aš iš matymo pažįstu ir ji man vis pavydėdavo tiek grožio, tiek geriausių VIP vakarėlių bei, aišku, gražiausių vaikinų, su kuriais švęsdavau vakarėlius. Aišku, iškvietėme policija ir išdėsčiau viską...“ – pasakojo Deimantutė, visuomenėje save pristatanti kaip dainininkę ir modelį.

Tiesa, tuo moters bėdos nesibaigė – jau visai netrukus, anot Deimantutės, įsiplieskė konfliktas ir su agresyviais vyrukais.

„Vėliau eidami link mašinos su vienu vaikinu ir labai gera drauge pastebėjome, kad mus pradėjo sekti 3 vaikinai, galvojome, kad gal tik taip eina, ir vienu metu iš nugaros užsipuolė vaikinai mano draugą ir pradėjo jį mušti iš niekur nieko! Mudvi su drauge norėjome padėti, bet baigėsi ir man blogai! Vienas iš tų mušeikų mane stipriai pastūmė, aš pargriuvau ir stipriai susitrenkiau ranką bei nusibrozdinau koją, neužtenka, kad susipjausčiau bet dar ir tai!

Draugas visas kraujuotas liko, net negalėjau žiūrėti, verkiau! O vienas iš užpuolikų prieš pabėgdamas sušaukė garsiai: „čia už tai, kad vagi man vakarą su Deimante!“ O Dieve! Išvis išprotėję vaikinai! Ką daro dėl manęs! Bepročiai! Policijos nekvietėme. Parvežėme mano draugą namo ir likome visą rytą pas jį, išvis parvažiuoti atgal namo negalėjau, nes buvau išgėrusi alkoholio, tolimas kelias atgal. Be to, buvau šoke! Likome be miego, traumuoti ir sužaloti!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)