Šviesiaplaukės gerbėjai negailėdami spaudžia mygtukus „Patinka“ – Natalijos nuotraukos surenka šimtus tokių paspaudimų. DELFI suskaičiavo, kiek asmenukių N. Bunkė publikavo per pastarąjį mėnesį. Skaičius iš tiesų nemažas – net 28 nuotraukos.Panašų kiekį savo nuotraukų, darytų mobiliuoju telefonu, ji publikuoja beveik kas mėnesį.

Natalija jose įamžina įvairiausias gyvenimo akimirkas. Vienoje jų dainininkė kartu su kolege Oksana Pikul-Jasaitiene kartu nusifotografo automobilyje pakeliui į Zvonkų vestuves, kitose – fragmentai iš „1000 kilometrų“ lenkytinių. Dar kitose moteris koncertų užkulisuose ar apdovanota mylimo vyro su glėbiais gėlių.

Nuo N. Bunkės neatsilieka ir jos kolegės iš „Pop Ladies“, savo gerbėjus kartais palepinančios pikantiškais ir nuotaikingais kadrais iš žvaigždžių gyvenimo.

Natalijos Bunkės asmenukės - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (507)