Atlikėja pakitusiu santykių statusu pasidžiaugė feisbuke. DELFI susisiekus su Rima, ši nepanoro komentuoti savo asmeninio gyvenimo detalių.

Kadaise populiarios grupės „Mango“ lyderė Rima Petrauskytė po ilgos pertraukos šiandien ir vėl scenoje, o žurnalų viršelius puošia jos nuotraukos.

Po nesėkmingai susiklosčiusios draugystės, Rima netrukus įsimylėjo dar kartą, ištekėjo, iš Klaipėdos persikraustė į Kauną ir susilaukė dukters. Deja, ir šie santykiai nesusiklostė.

Po dvejų bendro gyvenimo metu pora išsiskyrė. Šiuo metu viena dukrą auginanti atlikėja gyvenimo būdo laidai „Raudonas Kilimas“ šių metų pradžioje prisipažino, kad dabar ji vėl įsimylėjusi. „Man atrodo, kad taip... Dabar naktimis nemiegu. Supratau, kad jei sutikčiau savo žmogų, tai aš mielai ištekėčiau antrą kartą“, – paslaptingai šypsodamasi pasakos R. Petrauskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)