K. Rimdžius ir A. Gilytė ketino parūpinti Rūtai suknelę, sušukuoti, pasirūpinti makiažu, manikiūru bei pedikiūru vos jai sugrįžus iš Londono.

„Kiek žinau, jie Rūtai drabužius pasiuvo. Niekas nelaukė jokio mūsų skambučio. Atvirai šnekant, mane tai mažiausiai domina. Mano reikalas buvo perduoti Rūtai laišką su telefonais ir adresais. Tą aš ir padariau. Ją tas laiškas sudomino, o toliau jau nieko negaliu pasakyti. Tai – ne mūsų iniciatyva, bet kiek žinau, jie ten kažką darė ir žadėjo jai įteikti, kai ji sugrįš, bet ar įteikė, tikrai nežinau“, – naujienų portalui DELFI pasakojo LTOK atstovas Bronius Čekanauskas ir dar sykį patikino olimpiniame kaimelyje susitikęs su Rūta, perdavęs jai stilistų pasiūlymą ir tai, kad pasiūlymas R. Meilutytę sudomino.

„O paskui prieš Rūtai parskrendant jie kontaktavo, Man rašė, kad viskas gerai, bet kaip čia išėjo, aš nežinau“, – kalbėjo jis.

Paklaustas, kas nutiko ir kodėl penktadienio rytą R. Meilutytė susitikimų su prezidentais Dalia Grybauskaite ir Valdu Adamkumi metu mūvėjo džinsines kelnes, marškinėlius su Lietuvos simbolika pridengė švarkeliu, nebuvo pasigrimavusi ir sušukuota iškilmingai progai, Kęstutis Rimdžius patikino, jog jiedu su A. Gilyte laukė pačios Rūtos ar LTOK atstovų skambučio ir buvo pasiruošę papuošti čempionę, tačiau iki šiol jokių žinių nesulaukė.

„Su mumis niekas nesusisiekė, mes visiškai nieko nesam kalbėję su Rūta. Esam kalbėję tik su LTOK anksčiau, o šiuo metu - tyla. Nežinau, kas ten vyksta. Gal kai ji ką tik grįžusi... bet žinoma, susitikimai jau vyksta. Galbūt dar kažkada vėliau su mumis susisieks“, – DELFI kalbėjo susiklosčiusia situacija besistebintis K. Rimdžius.

R. Meilutytės vizitas prezidentūroje - DELFI nuotraukų galerijoje:

R. Meilutytės susitikimas su V. Adamkum – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1320)