Palaikyti savo šalies atstovo „Eurovizijos“ dainų konkurse šalies garsenybės tradiciškai rinkosi į LRT klubą. Tarp susirinkusių muzikos ir pramogų pasaulio žmonių buvo ir atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia.

Nepaisant to, kad buvo pagrindinė Vilijos konkurentė nacionalinėje atrankoje, Mia net nedvejodama prisipažino labai palaikanti savo kolegę.

„Mano šių metų „Eurovizijos“ favoritė yra Vilija, - DELFI portalui sakė Mia. - O kaip kitaip dar gali būti! Esu didelė patriotė ir visada sergu už Lietuvą.“

DELFI kalbinta žinoma dainininkė tikino jokių nuoskaudų dėl susiklosčiusios situacijos nejaučianti - tik didelė palaikymą.

„Tiek kelio kartu su ja nueita. Aš labai palaikau Viliją ir labai džiaugiuosi už ją – laikau kumščius, kad tik ji patektų į finalą“, - sakė Mia.

Žinoma atlikėja pastebi, jog dabartinis Lietuvos atstovės įvaizdis jai labiau patinka. 

„Dabar daugiau seksualumo ir moteriškumo. Prieš tai buvęs įvaizdis, tiesą pasakius, man nelabai patiko“, - neslėpė V. Pilibaitytė-Mia, kuri kol kas realių konkurentų Vilijai nematė. - Galbūt finale bus aiškiau, bet kol kas vertų pergalės aš nematau.“

Į vakarėlį Mia atvyko su mylimuoju Edgaru Jankausku, tačiau buvęs sportininkas nuo fotografų akylai slėpėsi.

LRT "Eurovizijos" vakarėlio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)