„Ateina toks laikas, kai jau reikia pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus. Kadangi iki šiol neturėjau garbės prisidėti prie kažkokios meniškos veiklos, man buvo labai malonus organizatorių kvietimas ir aš nedvejodamas sutikau dalyvauti“, – sako skandalingajai „Pragaro virtuvei“ vadovavęs bei neseniai kulinarijos ir menų loftą „Gastronomika“ atidaręs šefas.

L. Čeprackas sako galvojantis, jog ateityje tokiai veiklai reikės skirti daugiau laiko. Tuo tarpu kol kas perduoti savo specialybės žinių jaunesniems ir mokyti jis nesiryžtų. „Ateities planuose yra minčių apie akademinę veiklą, bet iki to dar reikia pribręsti ir iškovoti tam tikras pozicijas, kuriose jau galėtumei užsiimti tuo. Vis tik pradžioje norisi ką nors nuveikti, tik paskui pradėti mokyti, o nepradėti nuo mokymo – tai rodo, kad nieko daugiau nesugebi”, – sako prestižinę kulinarijos mokyklą „LeCordonBleu“ baigės virtuvės profesionalas.

Kaip ir kasmet Velykas Liutauras planuoja sutikti artimiausių žmonių rate, nors šventinių tradicijų nepuoselėja: „Neturiu tradicijų kaip tokių, išskyrus Kūčias, per kurias stengiamės ant stalo padėti dvylika patiekalų, o per Velykasgaminuką galima geresnio, įdomesnio“. Pasak virtuvės šefo, Velykos jam siejasi su margučių marginimu, rungtyniavimu, kas išsaugos sveiką kiaušinį, o paskui, savaime suprantama, su jų persivalgymu.

Kas išsaugos sveiką margutį, kurio stipriausias ir, svarbiausia, kuris margučio galas tvirtesnis, išsiaiškinti kviečiami visi vilniečiai ppc „Ozas“ antrą Velykų dieną vyksiančiose Margučių daužynėse. Varžyboms vadovaus TV ir radijo laidų vedėjai Žygis Stakėnas ir Vytenis Sinkevičius. Norintys dalyvauti daužynių turnyre kviečiami balandžio 6-ają, 14 val., atvykti į prekybos ir pramogų centrą iratsinešti po margutį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)