Šūvių serija į automobilį „Mercedes Benz S 320“ buvo paleista praėjus kelioms minutėms po vidurnakčio Šėtos gatvėje, šalia D. Bugavičiaus kotedžo. V. Jakutienės laimingo atsitiktinumo dėka kulkos nekliudė.

Po tragiškos D. Bugavičiaus mirties, įvykio liudininkė V. Jakutienė socialinio tinklo Facebook paskyroje paviešino spindinčio deimanto nuotrauką juodame fone. Po ja pasipylė bičiulių ir artimų žmonių užuojautos kupini komentarai. Vitą taip pat guodė bei stiprybės linkėjo mama Jūratė Pliadytė.

Įvykio liudininkai, dar pirmą valandą nakties informavę apie šį kraupų nusikaltimą teigė, kad iš karto po šūvių girdėjo moters (kaip paaiškėjo - V. Jakutienės) riksmą, kuri šaukė „Deima, atsigauk“.

Kauno apskrities policijos budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė, jog gauta informacija iš Bendrojo pagalbos centro, kad apšaudytas automobilis, jame buvęs vyriškis sunkiai sužalotas. Atvykus medikams, jie jau niekuo aukai padėti negalėjo – D. Bugavičiui buvo konstatuota mirtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (714)