J. Tvarijonaitė teigė, kad Tenerifėje jai patinka viskas: saulė, oras, vanduo, maistas, žmonės. „Tenka pasirūpinti ir buitiniais dalykais, nors pyragų ir nebekepu (šypsosi). Kai lieku viena su sūnumi Tomu Juozapu, gyvename įprastai: atsikėlę papusryčiaujame, po to sūnų vedu į anglišką darželį. Grįžusi deginuosi prie baseino, skaitau, arba einu degintis prie vandenyno. Vėliau pasiimu sūnų iš darželio, pavalgome ir einame pramogauti. Kada atskrenda vyras,o jis atskrenda labai dažnai, prasideda kelionės, iškylos, vakarienės restoranuose, lankomės renginiuose“, - DELFI apie savo dienotvarkę atviravo J. Tvarijonaitė.

Gražuolė džiaugėsi, kad dažnai sulaukia svečių iš Lietuvos. Į Tenerifę buvo atskridusi Jurgitos teta, dabar moteris pasakojo laukianti sūnaus auklės, kuri šeimoje tapusi kaip močiutė. Tenerifėje šviesiaplaukė žada likti iki pavasario. Jurgita teigė tokios galimybės pabėgti nuo žiemos kitais metais jau galinti ir neturėti, nes sūnus eis į pirmą klasę. „Visai nepasiilgau sniego, žiemos, gal šiek tiek ilgiuosi namų. O su artimiausiais pabendrauju per „Skype““, - kalbėjo J. Tvarijonaitė.

Jurgita pasakojo Tenerifėje jau susiradusi draugų. Moteris bendrauja su viena lietuvių šeima, taip pat laukianti žiemoti atskrendančios draugės. „Girdėjau, kad lietuviai Tenerifėje minimi kaip labai draugiški, bendraujantys, vienas kitam padedantys. Tai visai kitaip nei Londone, kuriame gyvenau ketverius metus. Galbūt taip yra todėl, kad Tenerifėje žmonės ieško ne išgyvenimo, o gali sau leisti daugiau?“, - kalbėjo J. Tvarijonaitė.

Moteris su šeima apsistojo išsinuomotame kotedže. Jurgita pasakojo, kad geresnės vietos gyvenimui net neįsivaizduojanti. Komplekse yra baseinas, šalia pliažas, Tomo darželis, o kitoje gatvės pusėje didžiulė šviežių vaisių ir daržovių parduotuvė, speciali mėsos parduotuvė. Modelis teigė, kad į prekybos centrą einanti įsigyti tik aliejaus ir tuno. „Čia taip gera, kad net vaikas sakė negrįš namo. Jam didžiausias privalumas tai, kad nereikia darželyje miegoti (juokiasi). Kol kas Tenerifėje nuosavo būsto neplanuojame įsigyti, nes nenorime prisirišti prie vienos vietos“, - pokalbį baigė žinoma moteris.

J. Tvarijonaitės atostogų su šeima akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)