Liudininkai - R. Čivilytė ir R. Černajus

Iš nuotakos pusės vestuvių liudininke tapo dainininkė Rosita Čivilytė. Jaunikis tapti liudininku pakvietė seną savo vaikystės draugą, šokėją Rimvydą Černajų. Kaip prieš pat ceremoniją teigė R. Černajus, draugai jau seniai laukė poros vestuvių.

"Labai laukėme, kada jie susituoks", - DELFI kalbėjo R. Černajus.

Prieš ceremoniją Kauno Rotušėje jaunieji susirinkusių svečių ir žurnalistų paprašė ramybės bei susikaupimo prieš svarbų gyvenimo žingsnį.

Kalbinta jaunikio motina Asta teigė, kad Rūta jai patiko nuo pat pirmosios pažinties akimirkos ir geresnės marčios nei R. Ščiogolevaitė įsivaizduoti negalėjo. Moteris teigė, kad vestuvių labai laukė ir džiaugėsi, kad sūnus sukūrė šeimą. "Jei mano sūnus išsirinko Rūtą į žmonas, reiškia pamatė joje kažką ypatingo", - kalbėjo ponia Asta. Paklausta, ką jaunavedžiams padovanos, R. Ščiogolevaitės anyta teigė, kad jiems dovanų nereikia, nes jie yra savarankiški suaugę žmonė.

Žengiant į Rotušę jaunuosius pasitiko smuikininkai. Sumainę aukso žiedus jaunieji pasirodė Rotušės balkone. Pranešdami apie naujai sukurtą šeimą, Damijonaičiai paskambino varpu.

R. Ščiogolevaitė tapo R. Damijonaitiene

Rūta Ščiogolevaitė pasirinko vyro pavardę - tapo Damijonaitiene. Paklausta, ar negaila atsisveikinti su pavarde, Rūta sakė, kad ši pavardė visada liks jos mergautine.

Po ceremonijos susirinkusiems žurnalistams nuotaka pasakojo, kad prieš ceremoniją visai nesijaudino ir yra labai laiminga. Rūta neslėpė, kad planuoja šeimos pagausėjimą. Tiesa, atskleisti, kur pora žada išvykti kopinėti medaus, nepanoro.

Tuoktuvių liudininkė R. Čivilytė po ceremonijos tvirtino, kad prieš vestuves labai jaudinosi ir bijojo susigraudinti, todėl netgi paprašė smuikininkų negroti liūdnos muzikos. "Rūta su juo jaučiasi saugi. Manau, kad tai yra tas žmogus, su kuriuo Rūta praleis visą savo gyvenimą", - kalbėjo Rosita ir pabrėžė, kad Kauno Rotušė yra puiki vieta naujos šeimos sukūrimui.

Po ceremonijos jaunieji kartu su svečiais šalia esančiame parkelyje vaišinosi putojančio vyno taure.

Vestuvių puota vyks sodyboje.

Įdomus faktas: ši šventė jaunavedžiams bus ne vienintelė šį mėnesį. Abu jie dar atšvęs ir savo gimtadienius (Rolandas - birželio 17-ąją, Rūta - birželio 25 dieną).

Naujienų portalas DELFI dar praėjusių metų rudenį pirmasis pranešė naujieną apie žinomos atlikėjos bei jos vaikino sužadėtuves. Tuomet ant dainininkės piršto sužibo sužadėtuvių žiedelis, tačiau pati R. Ščiogolevaitė apie tai atvirauti nepanoro.

Drauge su mylimuoju viešai moteris pradėjo rodytis visai neseniai, anksčiau jiedu viešumos vengdavo.

R. Ščiogolevaitė kartą jau buvo susituokusi su oreiviu Vytautu Samarinu 2005-aisiais, tačiau santuokai buvo lemta iširti 2006-ųjų sausį. Su antruoju savo gyvenimo vyru ir sūnaus Adomo, kurio sulaukė 2008-ųjų sausį, tėvu Deividu Meškausku Rūta susipažino tais pačiais 2006-aisiais, dalyvaudama šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“. Su Deividu jiedu buvo susižadėję prieš TV kameras, tačiau išsiskyrė taip ir nesusituokę 2010-ųjų vasarą.

Neilgai trukus Rūta žiniasklaidai pristatinėjo dar vieną savo gyvenimo draugą – dainininką ir aktorių iš Vokietijos Elviną Dandelį, tačiau 2012-ųjų pavasarį jiedu pasuko skirtingais keliais. Tais pačiais 2012-aisiais Rūta užmezgė santykius su dabartiniu savo išrinktuoju Rolandu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1240)