Penktadienio vakarą artimi dizainerio bičiuliai patvirtino liūdną žinią - E. Sidaras, kuris po insulto paniro į komos būseną, taip ir neatsigavo.

Užgesus daugelio mylimo dizainerio gyvybei buvo nuspręsta su juo atsisveikinti Kaune, kur šeštadienį rinkosi vyro bičiuliai bei artimieji.

Atlikėjas Linas Adomaitis – senas E. Sidaro bičiulis. „Mes su Egidijumi kartu dainavome Prisikėlimo bažnyčios jaunimo chore daug metų atgal, prieš 25 metus. Skaudi netektis, čia visiems šokas. Nieko negirdėjau, kad jis skųstųsi dėl sveikatos. Einame dabar su choru atiduoti pagarbą“, – DELFI sakė atlikėjas.

E. Sidaras buvo ilgametis „Cantas“ mados namų veidas bei kūrėjas. Buvusi mados namų „Cantas“ savininkė J. Mikalajūnienė ilgus metus vystytą verslą į talentingo dizainerio rankas perdavė praėjusiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)