„Su Simu esame labai geri draugai. Pastaruoju metu susitinkame gerokai rečiau, todėl susitikus labai malonu pabendrauti“, – pasakojo G. Gurevičiūtė.

Pasidomėjus, ar vis tik nėra tikimybės, kad jos širdį užkariaus Simas, ši tik nusišypsojo prisipažindama, kad jos širdis jau seniai užimta. „Simas man yra tik draugas. O aš aštuonerius metus turėjau labai viešus santykius, jau, matyt, „atsikandau“ to (G. Gurevičiūtė šiltus jausmus puoselėjo L. Karaliui-Ezopui – DELFI). Mano širdis jau pusmetį užimta, tačiau savo asmeninį gyvenimą labai saugau nuo viešumos“, – pasakojo Gintarė.

Į klausimą, ar jos širdies draugą taip pat galima išvysti garsenybių būryje, mergina atsakė teigiamai. „Jį galima išvysti, tačiau ne Lietuvoje“, – šyptelėjo G. Gurevičiūtė.

Mergina ilgą laiką bendravo su Linu Karaliumi-Ezopu. Beveik aštuonerius metus šiltus santykius puoselėjusi pora kartą interviu buvo prisipažinusi, kad kai susitiko, buvo sutarę, kad kartu bendraus vos savaitę, nes abu buvo labai skirtingi.

Pora skirtingais keliais pasuko beveik prieš trejus metus. Nuo tada Gintarė nebuvo pristačiusiu jokio širdies draugo.

L. Karalius-Ezopas praėjusių metų vasarą trečią kartą ryžosi santuokai. Amžiną meilę vyras prisiekė savo išrinktajai Viktorijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)