„Maloniausios atostogos“, – prie nuotraukos, kurioje pozuoja kartu su vežimėliuose įmigusiais mažyliais, rašė K. Zvonkuvienė.

Garsi moteris tiesiog švyti iš laimės – panašu, kad motinystės atostogos jai vienas malonumas.

Kiek anksčiau DELFI domėjosi, ar nauji dalykai, kuriuos tenka daryti, einasi sklandžiai. K. Zvonkuvienė tikino, kad dar niekas neatrodė pernelyg sudėtinga.

„Kažkaip mokomės abu. Abu iš karto darome. Kažkaip pajaučiame, – nusijuokė dainininkė. – Aišku, iš pradžių pažiūrime kaip, pasimokome, bet užtenka vieno karto ir paskui atsargiai atsargiai įgauname pagreitį. Su kiekviena diena vis lengviau.“

Motinystės džiaugsmais gyvenanti Katažina neslėpė: „Jausmas labai geras. Nors ir yra tas nuovargis, bet nėra jokio piktumo, kad neišsimiegu ar dieną naktį dirbu. Dabar – pats nuostabiausias laikas mūsų gyvenime. Galbūt įsivaizdavau, kad bus dar sunkiau, tačiau viskas vyksta pakankamai sklandžiai. Mokomės tiesiog augindami“.

Primename, kad Deivydas ir Katažina Zvonkai susituokė 2014 vasarą, o savo pirmagimių Kornelijos ir Donato susilaukė praėjusių metų gruodį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)