„Nusikaltai ir atsakyk. Neturiu laiko skųsti teismo sprendimo. Praeis tas laikas. Tai pamoka visiems kitiems. Ką padariau, tą ir gavau“, – išgirdęs teismo sprendimą sakė Radži ir pridūrė, jog jau dabar pradėjo naudotis taksi paslaugomis.

DELFI primena, kad gruodžio 12-osios naktį, važiuodamas iš naktinio klubo, atlikėjas įkliuvo pareigūnams. Kaip paaiškėjo – ne be priežasties, mat už vairo sėdo lengvai apgirtęs. Atlikėjui buvo nustatytas 1,15 promilės girtumas.

Reide dalyvavę pareigūnai patvirtino, jog žvaigždė sukėlė jiems įtarimų, būtent todėl ir buvo nuspręsta patikrinti jo blaivumą.

Pasak policijos atstovų, žvaigždė nesipriešino, vykdė nurodymus ir sutiko su pažeidimą užfiksavusiais pareigūnais.

Dar ketvirtadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme pasirodęs R. Aleksandrovičius teigė, jog labai gailisi ir prašė kiek trumpesnio vairavimo teisių atėmimo laikotarpio.

„Ką galiu pasakyti? Gailiuosi. Nepagalvojęs sėdau, padariau kvailystę. Bet, manau, išėjo į naudą kitiems vairuotojams, nes pareigūnai tikrai dirba darbą. Stabdo, mato, kur tu ketvirtą ryto gali važiuot? Tai tikrai yra pamoka visiems kitiems mano ir ne mano amžiaus vairuotojams.

Aš džiaugiuosi, kad sustabdė vietoj ir laiku. Suprantu savo klaidą. Manau, kad visada yra pirmas ir paskutinis kartas. Šis kartas bus paskutinis, nes tikrai žinau, kad taip elgtis negalima“, – tikino Radži.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)