„Taip, tai mano naujoji mergina. Tačiau kol kas nenoriu daug pasakoti apie mūsų santykius. Juk pradžioje viskas būna taip trapu. Tiesiog galiu patvirtinti, jog po skyrybų pagaliau galiu vėl jaustis laimingu. Ir to priežastis – mano mergina Urtė“, – sako A. Perezas.

DELFI žiniomis Urtė gali būti dar nesulaukusi pilnametystės, tačiau, kiek gi jai metų, milijonierius nepanoro atskleisti. „Meilė neturi amžiaus... Taigi netvirtinsiu: tiesa tai ar melas“, – trumpai į klausimą, ar Urtei gali būti dar tik šešiolika metų, atsakė 28-erių Aaronas ir pridūrė, jog jiedu kartu jau beveik pusmetį.

Pasak milijonieriaus, jį jauna lietuvaitė sužavėjo savo būdu, charakteriu ir, žinoma, puikia išvaizda. A.Perezas ir Urtė susipažino per socialinį tinklalapį „Instagram“. O kai amerikietis prieš 5 mėnesius lankėsi Lietuvoje, pirmą kartą ir susitiko su dabartine savo širdies drauge. „Po to susitikimo abu supratome, kad norime būti kartu. Mus sieja ypatingas ryšys“, – sako Aaronas.

Tiesa, santykiai turi tam tikrų iššūkių. Draugauti per atstumą galėtų ne kiekvienas, tačiau A.Perezas tikina, jog viskas yra tvarkoje. „Mano finansinė padėtis leidžia bet kada nupirkti bilietus Urtei atskristi į Jungtines Amerikos valstijas arba man pačiam atskristi į Lietuvą. Matomės pakankamai dažnai. Beje, jau planuoju, jog artimu metu Urtė gali persikelti gyventi į Ameriką“, - ateities planais dalijasi jaunasis turtuolis.

Paklaustas apie laikotarpį po skyrybų, Aaronas neslėpė, jog jautėsi prislėgtas. „Iš pradžių buvo sunku pradėti bet kokius naujus santykius. Bet tada supratau, kad ne visos merginos turi piktų kėslų ir kad turiu toliau judėti pirmyn. Laimė, su Urte aš esu labai laimingas, ji su manimi taip pat“, - džiaugiasi pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)