Su žiniasklaida prieš tai taip pat nekalbėjusi mergina šįkart sutiko papasakoti DELFI, kas iš tikrųjų dedasi jos ir E. Dragūno gyvenimuose bei išsklaidyti visas atlikėjo gerbėjų abejones.

Paslaptingoji mergina iš E. Dragūno nuotraukų – vardu Monika, tačiau ji teigė niekada nenorėjusi viešumo, tad ir dabar pageidavo neviešinti jos pavardės, o ir kalbėdama apie santykius su itin populiariu Lietuvos atlikėju lėtai rinko žodžius. Nors žiniasklaidoje vis dar pasirodo straipsnių, kuriuose E. Dragūnas poruojamas su Monika, tačiau ji teigė prabilusi norėdama išsklaidyti šiuos gandus, o taip pat papasakojo, jog laimę rado kito žinomo vyro, Eriko Rachinšteino, glėbyje.

Paprašyta papasakoti apie tai, kaip susikirto jos ir E. Dragūno keliai, Monika sakė nematanti tikslo to pasakoti: „Kiekvienas žmogus tam tikro žmogaus gyvenime vaidina atitinkamą vaidmenį ir Egidijaus vaidmuo mano gyvenime kaip ir pasibaigė. Visų pirma, mes buvome labai geri draugai, o visa kita išsirutuliavo taip, kaip išsirutuliavo. Manau, kad mes dabar esame labai laimingi.“

Mergina teigė, jog patyrė didžiulį stresą, kuomet žiniasklaidoje pasirodė spėliojimai, kas toji juodaplaukė gražuolė, kurios nuotraukomis dalijasi atlikėjas. „Labai stengiausi viską pridengti ir slapsčiausi, kai prasidėjo tie straipsniai“, – apie patirtus nepatogumus dėl paviešintų nuotraukų kalbėjo Monika.

Tiesa, nors poros santykiai ir pasibaigė, tačiau gražus bendravimas nenutrūko: „Tikrai nesibaigė draugystė, mes vienas kitą žinome ir niekas nesibaigė, tačiau tiesiog susikūrėme savo gyvenimus atskritai, gal taip tai pavadinkime.“

Gerbėjams pro akis nepraslydo ir tai, kad E. Dragūnas pasidalydavo tai buvusios draugės Eleonoros nuotraukomis, tai savo „ramybės angelu“ pramintos Monikos. Tačiau Monika teigė negalinti pasakyti, ar atlikėjas palaikė ryšius su buvusia mergina ir jų santykių metu. „Jis yra įdomus ir labai nenuspėjamas žmogus, tad galbūt, kai jie 8 metus kartu buvo... Kiekvienas iš savo gyvenimo patirties žino, kad net išsiskyrus vis tiek lieka bendravimas, draugystė ar kažkoks ryšys. O jei jūs šnekate apie kažkokį intymų bendravimą, tai čia jau ne manęs reikia klausti, nes aš tokių dalykų nežinau. Šiai dienai mes tikrai nesame kartu“, – patikino mergina.

Pasidomėjus, koks gi skandalingasis E. Dragūnas yra iš tikrųjų, Monika teigė, jog visuomenė mato atlikėją absoliučiai kitokį, nei jis yra iš tikrųjų. „Jis yra geras žmogus. Tas įvaizdis, kuris yra sukurtas viešumoje – visiškai neatitinka realybės. Jis turi daug emocijų viduje, kaip ir kiekvienas menininkas. Savo moterim jis iš tikrųjų rūpinasi ir tiesiog gal jo gyvenimas įdomesnis ir tiek. Ne toks, kaip įprastų žmonių, gal taip pavadinkime. Apie jį kažko blogo pasakyti aš negaliu, turi puikų sūnų, puikią šeimą ir viskas su juo tvarkoje“, – šypsojosi Monika.

Paklausta apie naują mylimąjį, kurio pavardė taip pat yra skambėjusi žiniasklaidoje ne iš pačios geriausios pusės, mergina sakė, kad parašytais straipsniais nesivadovauja, nes netiki jų svarumu:

„Jūs pabandykite mano pavardę į „Google“ suvesti, bus lygiai tas pats. Niekas niekada neatitinka realybės. Šiai dienai man atrodo, jog aš radau savo laimę ir esu iš tikrųjų beprotiškai laiminga.“ Nors naujasis Monikos vaikinas – Erikas Rachinšteinas, ne kartą įsivėlė į nemalonumus dėl, regis, karšto savo būdo bei neatsakingo elgesio už vairo, tačiau to komentuoti mergina nepanoro. Teigė, jog jau su E. Dragūnu pasimokė, jog ne viskas, kas rašoma, galbūt yra tiesa: „Šiai dienai jokių tokių dalykų nematau ir net neturiu ką pakomentuoti.“

Monika teigė, jog niekada nesiekė viešumo ir gavo dėmesio, kurio visai nenorėjo. „Dirbu du rimtus darbus, esu dviejų didelių įmonių marketingo projektų vadovė, tai jūs įsivaizduojate, kaip tas dėmesys dėl „Sel'o“ paveikė ir mano darbinę gyvenimo pusę? Dirbu su daugybe klientų. Jei rištum savo gyvenimą su tuo žmogumi, tai gal ilgainiui ir priprastum prie dėmesio, bet kai neriši, o vis išeina tokie straipsniai, tai yra labai nemalonu, o juolab aš turiu draugą, kuriam nelabai tai patinka“, – kalbėjo Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)