Nuo vasaros M. Radzevičienė priaugo 9 kilogramus. Buvusios dainininkės, o dabar verslininkės tikslas – atsikratyti 12 kilogramų ir paplūdimyje nesidrovėdama dėvėti maudymosi kostiumėlį. Moteris ne tik stengsis sveikai maitintis, bet ir žada derinti dietą su sportu. Saldumynus ir bandeles Milisandra iškeitė į varškės sūrelius.

„Mano medžiagų apykaita ypatingai lėta. Jaučiuosi blogai, visada turėjau problemų dėl papildomų kilogramų. Neįlendu į drabužius, namuose užlipusi į antrą aukštą sunkiai atgaunu kvapą. Artėja vasara, norėsiu gerai, sveikai jaustis. Be to, man sportas nėra problema, su džiaugsmu eidavau į treniruotes. Jokiu būdu negalima badauti, nes kaupiasi riebalinis sluoksnis. Kuomet pajunti alkio jausmą, tada ir reikia pavalgyti. Valgymas tampa tarsi malda. Valgant negali skaityti, žiūrėti televizoriaus, plepėti“, - pasakojo pašnekovė.

Kadaise Milisandra svėrė 100 kilogramų. Tada moteris suprato, kad jos išvaizda ir savijauta priklauso tik nuo jos pačios ir, pasitarusi su dietologe, ėmė laikytis dietos. Moteriai pavyko atsikratyti 40 kilogramų.

„Šiandien pusryčiams išgėriau nesaldintos arbatos, suvalgiau dvi riekes juodos duonos, 150 gramų lieso varškės sūrio, išgėriau pasukų. Pietums – 80 gramų mėsos be druskos, daržovės. Kavinėse valgyti negalima, tad maistą vežiojuosi su savimi indeliuose. Vakarienei – 20 gramų riešutų, per dieną būtina išgerti 2 litrus vandens. Taip pat galima valgyti įvairią žuvį“, - savo mitybos racioną vardino Milisandra. Moteris prisipažino, kad sunkiausia atsisakyti saldumynų, kurie verslininkei buvo vienas iš gyvenimo malonumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)